Vanička na kúpanie Colibro SPA so štupľom a podložkou

    Kód: KLCOSPA

    29,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Detská vanička na kúpanie COLIBRO SPA je produktom najvyššej kvality. Materiál, z ktorého je vyrobená, je odolný a matný, čo zaisťuje bezpečnosť aj estetiku. Okraje sú hladké, vďaka čomu je SPA vaňa veľmi pohodlná pre dieťa aj rodiča.

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Prečo SPA kúpeľ nazývame „2v1“? Pretože je určený pre dve vekové skupiny detí:

    Vanička s podložkou pre deti vo veku 0-6 mesiacov, ktoré sa samé neposadia - Podložka/lehátko zabraňuje skĺznutiu dieťaťa a udržuje ho v optimálnej polohe pri kúpaní. Zabezpečuje tiež ponorenie dieťaťa do bezpečnej hĺbky. Podložka je stabilne upevnená a jej tvar zaisťuje najergonomickejšiu polohu dieťaťa.

    Vanička bez podložky pre deti od 6 mesiacov, ktoré si samy sadajú - Vďaka možnosti demontáže podložky získame pohodlnú a priestrannú vaničku pre staršie dieťa.

    Štandardný rozmer vane (dĺžka 86 cm) umožňuje dať vaničku do bežných stojanov dostupných na trhu. Dá využiť napríklad aj vo vani alebo v bazéniku. Vďaka gumovému ventilu vodu vypustíte rýchlo a pohodlne. Podložka/lehátko aj držiak na mydlo majú navyše otvory,  ktorými steká voda.

    Vaňa sa ľahko prenáša vďaka praktickým otvorom na ruky so silikónovou úpravou. Vanička je vyrobená z pevného odolného plastu, takže sa pri prenášaní ani po naplnení vodou neprehýba.

    Špeciálne miesto na mydlo má silikónovú vložku, ktorú možno ľahko vybrať a vyčistiť. Podložka má otvory na odtok vody, vanička má v mieste uchytenia podložky reliéfny kanálik na odtok vody.

    Na vnútornej stene vane je indikátor maximálnej hladiny vody, vďaka čomu je používanie SPA vane ešte bezpečnejšie.

    Vaňa SPA je dostupná v 3 módnych pastelových farbách, ktoré dokonale zapadnú do interiéru vašej kúpeľne. Na upokojenie bábätka pred kúpaním pomôžu aj jemné pastelové farby.

    Technické špecifikácie:

    Značka: Colibro

    Model: SPA

    Farba: COOL / CRYSTAL PINK / DOVE

    Účel použitia: deti od 0 do 6 mesiacov s podložkou a deti nad 6 mesiacov bez podložky

    Dĺžka vane: 86 cm

    Šírka vane: 46 cm

    Výška vaničky: 22 cm - 33 cm

    Dĺžka hornej plochy odrážadla: 52 cm

    CE certifikát - Áno

    Hmotnosť: 2 kg

    KLCOSPA

    Tabuľka dát

    Rok:
    2022

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie