Drevená detská postieľka Tomi 15

    Kód: KLTO15

    112,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Detská drevená postieľka Tomi 15 má v klasickej verzii alebo vo verzii so šuplíkom v zostave pribalený praktický prvok - zábradlie/ bariéru, ktorú je možné namontovať na jednu stranu postieľky a postieľka sa jednoducho premení na gauč pre väčšie deťa.

    Vyberte variant
    Vyberte variant:
    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÁ DREVENÁ POSTIEĽKA TOMI 15

    • Vnútorné rozmery 120 x 60
    • detská postieľka z borovicového dreva
    • tri úrovne inštalácie roštu
    • tri odnímateľné priečky s plastovými krytmi na dlhých stranách
    • detská postieľka je zabalená v kartónovej škatuli (pre vlastnú montáž podľa priložených pokynov).
    • montáž sa vykonáva pomocou konektorov, ktoré zaručujú viacnásobnú montáž i demontáž detskej postieľky.
    • Výrobok vyhovuje aktuálne platnej norme.

     K detskej postieľke si môžete kúpiť matrac s rozmermi: 120x60cm.

     Detská postieľka  má 3 verzie:

    1. Klasická verzia s funkciou gauča

    Klasická verzia detskej postieľky je osvedčeným riešením. Natrvalo pripevnené boky detskej postieľky umožňujú nainštalovať prebaľovací pult. Tri úrovne inštalácia roštu zaisťujú, že je bezpečná po celú dobu používania. Odnímateľné priečky uľahčia nezávislosť vaše dieťatka, z postieľky sa  dostane bez vašej priamej pomoci. Plastové krytky na dlhých stranách udržia nábytok pekný a estetický po dlhú dobu a chránia ju pred mechanickým poškodením. Postieľka Tomi 15 môže slúžiť neskôr aj ako s gauč, pretože okrem klasických prvkov  obsahuje v súprave ďalší prvok. Je to zábradlie,ktoré sa dá namontovať na na jednu stranu postieľky. Funkcia gauča je veľmi praktické riešenie, keď je batoľa nezávislé. Umožňuje vám predĺžiť životnosť postele. Stačí odstrániť jednu stranu postieľky a nasadiť zábradlie. Takýmto spôsobom získame malý gauč na spanie pre staršie dieťa, a zároveň je miestom, ktoré dieťa už dobre pozná a cíti sa tam bezpečne.

    2. Klasická verzia so zásuvkou/ šuplíkom

    Detská postieľka má všetky vlastnosti popísané v klasickej verzii, navyše v spodnej časti postieľky je zásuvka/šuplík (vyrobený z nábytkovej dosky) s posuvným krytom. Zásuvka je konštrukčne spojená s detskou postieľkou pomocou vodítok, ktoré zaručujú ľahké a pohodlné vysúvanie.

    3. Verzia postieľky so spustenou stranou

    Detská postieľka so zníženou/spúšťacou stranou je dokonalým riešením, ktoré  uľahčí starostlivosť o dieťa.V raných fázach života dieťa trávi v postieľke veľa času. Funkcia zníženej bočnej strany zaručuje jednoduchší prístup k dieťaťu. Ocení to najmä mamička, ktorá nie je príliš vysoká.  Postieľku môžeme dať k posteli rodičov,  znížená strana vám dáva blízkosť a neustálu vizuálnu kontrolu dieťaťa. Tri úrovne inštalácie roštu zaisťujú, aby bola bezpečná po celú dobu používania. Odnímateľné priečky uľahčia nezávislému dieťaťu opustiť posteľ bez vašej priamej pomoci. Plastové kryty na dlhých priečkach udržia postieľku  dlho peknú, funkčnú a odolnú proti mechanickému poškodeniu.

    Upozornenie!

    Nie je možné prestavať postieľku na gauč, keď je detská postieľka so spúšťacou stranou.

    Ku postieľke je možné dokúpiť kolieska v cene 12€ /info u predajcu/.

    KLTO15

    Tabuľka dát

    Rok:
    2021
    Materiál:
    drevo

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie