Kombinovaný kočík Bebetto Nitello 2020

    Kód:

    439,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Kočík Bebetto Nitello 2020 je kombináciou ľahkosti a atraktívneho dizajnu. Vanička má možnosť predĺženia, ktoré chráni pred dažďom alebo vetrom. Nastaviteľné operadlo umožňuje zmeniť polohu dieťatka. Matrac je vybavený vložkou odolnou proti vode, výstelka vo vaničke je na zips, preto sa ...

    Autosedačka / vajíčko
    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na dotaz

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÝ KOMBINOVANÝ KOČÍK BEBETTO NITELLO 2020

    Popis:

    Dvojkombinácia kočíka 2 v 1 obsahuje:

    • odľahčená alumíniová konštrukcia
    • vanička s krytom
    • športová sedačka s nánožníkom
    • taška 
    • gélové - bezúdržbové kolieska
    • nákupný košík
    • +pláštenka
    • +sieťka proti hmyzu
    • + držiak na fľaše
    • Trojkombinácia kočíka 3 v 1 obsahuje všetky časti dvojkombinácie + autosedačku Ramatti 0+ (0-13 kg) s adaptérmi ( cena 79€) v univerzálnej čiernej alebo sivej farbe
    • Vanička v kočíku Bebetto Nitello bola navrhnutá tak, aby bola čo najfunkčnejšia a vytvárala pre dieťa vhodné podmienky. Vnútro vaničky je vyrobené z priedušných materiálov. Použitie vhodných tkanín a ďalšie vetranie zabezpečujú primeranú cirkuláciu vzduchu. Vďaka tomu má detský kočík zdravé a bezpečné podmienky. Operadlo vo vaničke je nastaviteľné, aby si dieťa mohlo vždy udržiavať bezpečnú polohu. Strieška vo vaničke je priestranná a chráni pred slnečným žiarením a nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Vo vaničke je matrac, ktorý je pohodlný a vhodný pre jemnú chrbticu dieťaťa.
    • Športovú sedačku možno nainštalovať v smere alebo proti smeru jazdy. Operadlo kočíka je nastaviteľné až do ležiacej polohy. Opierka nôh je nastaviteľná tak, aby si dieťa mohlo ľahnúť v pohodlnej polohe, aj keď počas prechádzky zaspáva. V chladnejších dňoch bude nánožník výborný doplnok. Kočík Bebetto Nitello má 5-stupňové bezpečnostné pásy s nastaviteľnou výškou, vďaka čomu sa prispôsobujú rozmerom batoľaťa. Strieška je veľká , priestranná, polohovacia. Vynikajúca ochrana pred slnečným žiarením a zaisťuje vetranie vnútri kočíka. Sedadlo má textilnú podložku - mäkkú, vyrobenú z priedušných látok. Detský kočík Nitello bol vyrobený tak, aby dieťaťu nielen poskytoval pohodlie a pohodlie, ale aj aby bol pre batoľa úplne bezpečný. Športová sedačka je navyše vybavená bezpečnostnými pásmi a ochrannou bariérou. Bariérka je vyberateľná, takže nezasahuje do umiestňovania alebo vyberania dieťaťa z kočíka.
    • Rám v kočíku  Nitello je ľahký a odpružený. Vďaka použitiu kolies Flexy Wheels sa môžete spoľahnúť na pohodlnú chôdzu bez toho, aby ste sa museli starať o správny tlak v pneumatikách. Rám je vybavený mäkkými bočnými 2-polohovými tlmičmi( mäkké a tvrdšie pruženie), ktoré minimalizujú vibrácie pri jazde po nerovných povrchoch.
    • Ku kočíku je praktické príslušenstvo, vďaka ktorému je kočík ideálne vhodný pre všetky podmienky a za každého počasia. Sú to: praktická taška, pláštenka, sieťka proti komárom, držiak na fľaše.
    • Detský kočík Bebetto Nitello 2 v 1 sa môže ľahko stať pohodlným a praktickým cestovným systémom 3 v 1 , pripevnením autosedačky/ vajíčka na rám kočíka. Autosedačka je vhodná aj ako nosidlo, jednoduché uchytenie do adaptérov na konštrukciu kočíka, mäkká vložka pre najmenšie deti, trojbodové bezpečnostné pásy sa ľahko nastavia podľa toho, ako dieťa rastie, polohovanie rúčky, strieška a kryt na nožičky, homologizovaná podľa normy ECE R44/04, prispôsobená na montáž do auta do bezpečnostných pásov v aute
    • Pomocou štandardných alebo lux adaptérov môžete na rám kočíka namontovať aj autosedačky populárnych značiek: Kiddy, Cybex, Maxi-Cosi a BeSafe.

    Tabuľka dát

    Rok:
    2020
    Typ kolies:
    Gélové
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    Typ kočíka:
    kombinovaný
    ISOFIX:
    Nie

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie