Kombinovaný kočík PARADISE BABY Rocco 2022

    Kód:

    495,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254
    PARADISE BABY Rocco 2022. Hľadáte kočík, ktorý vám poskytne maximálny komfort pri používaní? Veľmi ľahké Rocco je tou najlepšou voľbou. Kočík Rocco je veľmi ľahký, váži len 11,10 kg s kolesami, vaničkou a rámom. V tomto modeli sú použité veľmi elegantné gélové kolesá s grafitovým ráfikom, ktoré vážia len 2,8 kg.
    Autosedačka / vajíčko
    Isofix báza ( základňa)
    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Rocco prichádza v 7 farebných variantoch, z ktorých 5 je kombináciou materiálu s ekokožou a 2 sú celé z ekokože. Moderný grafitový rám s veľmi jedinečnou textúrou a  elegantné gélové kolesá s grafitovým ráfikom, ktoré vážia len 2,8 kg.

    Dizajn má jednoduchý a praktický systém skladania do malých rozmerov. Predné kolesá sú vybavené otočným systémom o 360 stupňov s funkciou blokovania kolies v priamom smere. Rám má tlmiče s možnosťou nastavenia tvrdosti pruženia, čo zvyšuje komfort jazdy.

    Vo vnútri vaničky je vidieť kvalitnú látku a mäkký matrac. Čalúnenie striešky vo vaničke a v športovom  sedadle má po predĺžení striešky veľké praktické vetranie. Na strieške vaničky je aj rúčka na prenášanie  z ekokože. Vanička je priestranná a s dostatočnou hĺbkou, vďaka ktorej bude bábätku pohodlná až do konca používania. Systém zdvíhania opierky hlavy sa nachádza na spodnej časti korbičky. Vonkajší systém nastavenia umožňuje kedykoľvek zdvihnúť hlavičku dieťatka bez toho, aby sme rušili jeho pokoj. V lete je veľmi užitočnou funkciou vetranie, ktoré umožňuje cirkuláciu vzduchu.

    Športový kočík má nastavenie chrbtovej opierky z polohy ležania do sedu a má polohovateľnú opierku nôh. Podnožka je prispôsobená aj vyšším deťom. Keď je opierka na nohy príliš krátka, môžeme ju čo najviac posunúť pod kočík, vďaka čomu sa schová a dieťa si môže užívať voľnosť, pričom nôžky má položené na opierke nôh na ráme. Poťah na nožičky/nánožník má zips, aby ste ho pri vyberaní dieťaťa z kočíka nemuseli odopínať. Športová verzia je vybavená bariérkou (obšitá ekokožou), ktorá chráni dieťa pred vypadnutím. Kočík má aj 5-bodové bezpečnostné pásy s nastaviteľnou výškou v závislosti od výšky dieťaťa.

    Kočík je navyše vybavený taškou, držiakom na nápoje, pláštenkou, moskytiérou, nákupným košíkom pripevneným na konštrukcii a krytom na vaničku a športový kočík.

    Rocco je k dispozícii v 3 predajných variantoch:

    - verzia 2v1 (vanička + športová sedačka)

    - verzia 3 v 1 (vanička + športová sedačka + autosedačka/vajíčko  KITE 0-13 kg s adaptérmi pre montáž na rám konštrukcie, autosedačka má striešku a kryt na nôžky)

    - verzia 4 v 1 (vanička + športová sedačka + autosedačka/ vajíčko KITE 0-13 kg s adaptérmi pre montáž na rám konštrukcie + isofix základňa)

    Rozmery kočíka Rocco:

    Rám: dĺžka 81 cm, výška s vaničkou 117 cm, šírka 60 cm

    Zložený rám: dĺžka 76 cm, výška 32 cm,

    Vnútorné rozmery vaničky: dĺžka 75 cm, výška  cm, šírka 20 cm

    Športová sedačka: dĺžka 95 cm, šírka 35 cm

    Hmotnosť: Rám 5 kg, Gélové kolesá 2,8 kg, Vanička 3,3 kg, špotový kočík 4,35 kg, KITE autosedačka 3,30 kg

    Tabuľka dát

    Rok:
    2022
    Typ kolies:
    Gélové
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    Typ kočíka:
    kombinovaný
    ISOFIX:
    áno ( pomocou bázy)
    Váhová / výšková kategória:
    do 22 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie