7 doplnkov, ktoré nesmú chýbať kočíku v zime

7 doplnkov, ktoré nesmú chýbať kočíku v zime

Deka

Nestarnúce a klasické riešenie, ktoré používajú všetci bez vekového obmedzenia. Na trhu je dostupných milión variant a materiálov, ktoré určite nevyjdú nazmar v žiadnom kočíku počas chladných dní. 

Fusak

Fusak je v podstate vak, ktorý je zvnútra zateplený hrejivými a mäkkými materiálmi, ako napríklad flees alebo ovčie rúno. Takto zabalené dieťa dokážete chrániť pred chladom a vetrom. Vonkajšia strana je zvyčajne z nepremokavého materiálu, vzhľadom na to, že fusak nepatrí len do hlbokého kočíka, ale aj do športového kočíka.

Popularite sa tešia predlžovacie fusaky, ktoré sú variabilné. Dieťa s týmto typom fusaku rastie. Kratšia dĺžka je určená pre menšie deti, no po zazipsovaní predlžovacej časti je vhodný aj pre väčšie dieťa.

Zimný fusak

Pozrite si všetky fusaky z našej ponuky.

Pláštenka

Poťah kočíka a, samozrejme, dieťa môžete chrániť pred dažďom a snehom pláštenkou, navyše jej priehľadný materiál umožní dieťaťu sledovať okolie aj v nepriaznivom počasí. Pri jej výbere sa riaďte typom kočíka.

Pláštenka na kočík

Pozrite si všetky pláštenky z našej ponuky.

Rukávnik

Okrem ochrany dieťatka by žiadna mamička nemala zabúdať ani na seba. Praktickým zimným doplnkom, ktorý určite oceníte, sú rukávniky. Majú za úlohu chrániť ruky pred chladom a mrazom. Ide o akési rukavice pripevnené na rukoväť kočíka, preto sa už nemusíte báť straty jednej z nich.

Ich veľkou výhodou je, že v prípade potreby máte okamžite voľné ruky. Na trhu si môžete vybrať z dvoch variant, z jedného rukávnika alebo dvoch samostatných rukavíc. Klasický rukávnik v jednom diely lepšie drží teplo a je vhodný pre rovné rukoväte kočíkov. Naopak golfové kočíky a kočíky pre dvojičky, či tie s členitou rukoväťou sa lepšie ovládajú s oddelenými rukami v samostatných rukávnikoch.

Spomedzi najrôznejších dizajnov je k dispozícii vnútorná výstelka z teplého fleesu, ovčieho rúna alebo iného hrejivého materiálu. Niektoré majú navyše teplú a štýlovú kožušinku.

Rukávnik

Pozrite si všetky rukávniky z našej ponuky.

Zimný komplet

Výrobcovia niektorých typov kočíkov mysleli aj na chladnejšie počasie. Vytvorili tak štýlovú a vodeodolnú sadu zimných doplnkov, ktoré udržia vaše dieťa v teple. Nájdete v nej poťah na kočík, priehľadnú clonu proti vetru, nánožník na sedák a rukavice na madlo pre mamičku. Dostupné sady sú farebne aj materiálovo zladené s typom kočíka a zároveň módne lemované kožušinou či inak zdobené.

Zimný komplet

Pozrite si všetky doplnky z našej ponuky.

Držiak nápojov

Ku niektorým typom kočíkov si možno dokúpiť praktický držiak na nápoje. Buď do neho dáte fľašku pre dieťatko alebo nápoj pre seba.

Držiak nápojov

Pozrite si všetky doplnky z našej ponuky.

Ľadový medvedík

Tematickejšiu hračku si na zimu ani nemôžete predstaviť. Roztomilý ľadový medvedík je hrkálka, ktorá sa dá vďaka plastovému krúžku ľahko zavesiť na autosedačku alebo kočík.

Medvedík Paul

Pozrite si všetky závesné hračky z našej ponuky.

All comments

    Produkt pridaný na porovnanie