Darčeky pre najmenších

Darčeky pre najmenších

Výber vhodného darčeka

Možno sa práve pripravujete na prvé Vianoce s bábätkom alebo má vaše bábätko prvé narodeniny. Každopádne, je veľmi pravdepodobné, že zháňate ten dokonalý darček. Možno ste už navštívili mnoho obchodov a stále neviete vybrať ten dokonalý darček. Moderné hračky v bežných obchodoch bývajú všetky podobné, plastové, krikľavé a neosobné. 

Pri takomto výbere si mnoho mamičiek volí možnosť vyrobiť hračku pre bábätko sama. Ak však nie ste úplne zručný typ, tak existuje už mnoho malých podnikateľov, ktorí sa zameriavajú na produkciu detských hračiek v malom množstve, a tým sa hračky stávajú osobnejšími. Taktiež už mnoho ľudí siaha radšej po hračkách z prírodných materiálov, akým je napríklad drevo.

Vlastná výroba hračiek

Ak vás láka myšlienka výroby vlastnej hračky tak môžete na internete nájsť mnoho inšpirácii. Jedným z najobľúbenejších typov ručne vyrábaných hračiek sú napríklad hračky podľa filozofie montessori. Tieto hračky nie sú žiarivo farebné, nie sú z plastu a nevydávajú zvuky. Preferujú sa jemnejšie farby a prírodné materiály. Tieto hračky vznikli preto, aby v deťoch vyvolávali kreativitu a potrebu objavovať a skúšať. 

Hračky pre najmenších 

Najmenšie bábätká nepotrebujú kopu hračiek. Zvoľte preto napríklad jemnejšie hračky, ktoré vie dieťa využívať dlhodobo. Napríklad mu môžete nad postieľku ručne vyrobiť závesné papierové obláčiky alebo kvetinky. Tieto hračky sú ideálne zavesené do takej výšky, aby sa s nimi dieťa vedelo hrať, a to napríklad tak, že do hračky poležiačky kopne nožičkou alebo sa dotkne ručičkou. Malým bábätkám stačí, ak majú pred sebou niečo čo sa hýbe a zabaví ich to.

Vyrábanie hračiek pre dieťa ručne prináša benefity aj mamičke alebo otcovi, teda komukoľvek kto hračku vyrobil. Investíciou času a snahy dávate dieťaťu pocítiť, že vám na ňom záleží a aj cez takúto obyčajnú hračku sa môže vaše puto ešte viac upevniť.

All comments

    Produkt pridaný na porovnanie