Na čo myslieť pri výbere hrazdičky pre dieťa?

Na čo myslieť pri výbere hrazdičky pre dieťa?

Technická stránka

Hrazdička by mala byť v prvom rade pevná. Mala by pevne samostatne stáť, aby náhodou na dieťatko nespadla. Keď je hrazdička dostatočne pevná, bábätku tak umožňujeme využívať ju kdekoľvek, nepotrebuje žiadnu oporu. A čo je pre nás prvoradé, hrazdička ktorá má pevnú konštrukciu je pre dieťatko bezpečná.

Vybavenie hrazdičky

Ak chceme aby sa dieťatko dokázalo s hrazdičkou zabaviť na čo najdlhší čas, mali by sme si pri nákupe dať pozor na jej vybavenie. Mala by ponúkať mnoho interaktívnych častí, ktoré robia zvuky alebo sú farebné. Jednoducho by mala byť hrazdička pre dieťa čo najzaujímavejšia.

Farebnosť

Ako sme už spomenuli v predošlom bode, farebnosť a rôznorodosť je pre dieťa veľmi dôležitá. Hračky, ktoré deti záujmu sú väčšinou pestré a farebné. Ak vám na hrazdičke chýba nejaká farebnosť, vyskúšajte na hrazdičku pridať vlastné hračky, ktoré naplnia tento účel.

Veľa úchytiek

Ak ste zvolili kúpu prázdnej hrazdičky, ktorú treba hračkami doplniť, určite si vyberte hrazdičku, ktorá má mnoho zipsov, háčikov a rôznych úchytiek na všetky hračky, ktoré chcete na hrazdičku pripnúť. V tomto prípade určite platí, že čím viac tým lepšie.

Udržiavateľnosť

Ak má hrazdička časti, ktoré sa ľahko zašpinia, ako napríklad deka na ležanie, uistite sa, že sú odnímateľné. Takúto funkciu v prípade zašpinenia určite neskôr oceníte. 

Ak vás však bavia ručné práce a máte čas na vyrábanie, môžete vyskúšať vlastnú výrobu. Tak je na vás ako bude hrazdička vyzerať a aké bude mať funkcie.

All comments

    Produkt pridaný na porovnanie