Kombinovaný kočík Bebetto Flavio Premium Class 2023

    Kód: KLBEFOPREM

    549,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Teraz si môžete vybrať kočík Flavio Premium Class. Flavio je jedným z najľahších modelov Bebetto, ktorý má navyše aj ľahkú skladaciu vaničku. Flavio je kočík vytvorený práve pre vás! Zistite, čo sa dá dosiahnuť kombináciou najnovších technológií s overenými a oceňovanými riešeniami Bebetto!

    Autosedačka / vajíčko
    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÝ KOMBINOVANÝ KOČÍK BEBETTO FLAVIO PREMIUM CLASS 2023

    Kvalita a pohodlie od prvých dní života dieťatka. Vyberte si Flavio Premium Class!

    ĽAHKÁ SKLADACIA VANIČKA

    Vanička Flavio váži iba 2,9 kg aje jednou z najľahších vo svojej triede. Použitý materiál EPP je ľahký, pevný, vodeodolný a 100% recyklovateľný - tento materiál aj výborne tepelne izoluje. Vďaka možnosti zloženia vaničky nie je problém s jej prepravou.

    Možnosť pripevnenia korbičky Flavio na dvoch úrovniach znamená, že si môžete kočík prispôsobiť svojej výške a mať vždy rýchly a pohodlný prístup k vášmu dieťaťu. Vybratie korbičky je mimoriadne jednoduché – môžete to urobiť dvoma spôsobmi: buď uvoľnením zámku v ráme, alebo stlačením uvoľňovacích tlačidiel na korbe. Okrem toho si môžete nastaviť sklon striešky dvoma spôsobmi: stlačením rukoväte na prenášanie gondoly alebo podržaním dvoch tlačidiel vo vnútri. Vyberte si, ktoré riešenia sú pre vás pohodlnejšie!

    EŠTE POHODLNEJŠIA ŠPORTOVÁ SEDAČKA

    Kočík Flavio Premium Class umožňuje prepravovať dieťa s hmotnosťou až 22 kg! Nastaviteľná opierka chrbta a nôh vám umožní umiestniť dieťa napríklad do ľahu alebo sedu. Sedačku môžete pripevniť v smere alebo proti smeru jazdy - a čo viac, môžete ho zložiť spolu s rámom bez ohľadu na smer uchytenia. Sedačka je navrhnutá tak, aby uľahčila pohodlné prechádzky pre dieťa do 4 rokov. Bezpečnosť dieťaťa zabezpečujú nastaviteľné päťbodové bezpečnostné pásy, ktoré „rastú“ s dieťaťom.

    AMORTIZOVANÁ KONŠTRUKCIA

    Kočík Flavio vo verzii Premium Class ponúka konštrukcie STELLA, GOLD a SAND. Prešívanie na rukoväti vo farbe konštrukcie dodáva šarm. Použitie úzkych kolies Flexy Wheels znamená, že si nemusíte pamätať tlak v pneumatikách a zároveň sa môžete spoľahnúť na pohodlné riadenie kočíka. Pre zloženie rámu stačí stlačiť dve tlačidlá na oboch stranách konštrukcie a jednoducho pritlačiť hornú časť rámu. Uzavreté pohyblivé prvky konštrukcie chránia pred privretím prstov pri skladaní.

    PRÉMIOVÉ PRÍSLUŠENSTVO

    Výberom Flavio Premium Class môžete počítať aj so širokou škálou doplnkového príslušenstva. Okrem už spomínanej taštičky na starostlivosť a základného príslušenstva ako je držiak na pohár, pláštenka alebo moskytiéra, môžete počítať ešte s niečím viac. Prenosné obaly na rám a čalúnenie chránia pred poškriabaním pri preprave a rozhodne uľahčujú jeho skladovanie.

    Základná zostava - dvojkombinácia 2 v 1 :

    • Hliníkový rám

    • Vanička vybavená clonidlom, matrac

    • Športová sedačka s nánožníkom

    • Ochranné kryty na kolesá

    • Priestranný a uzavretý nákupný košík

    • Držiak na fľašu / pohár

    • Sieťka - chráni dieťa pred hmyzom

    • Pláštenka na kočík

    Trojkombinácia  3 v 1 : 

    dvojkombinácia +  autosedačka Ramatti 0+ (od 0-13 kg váhy dieťaťa): autosedačka má striešku, nánožník, trojbodové bezpečnostné pásy, homologizovaná podľa normy ECE R44/04, súčasťou výbavy autosedačky sú aj adaptéry na upevnenie do konštrukcie kočíka

    Do konštrukcie sa dajú pripevniť autosedačky iných značiek napr. Maxi-Cosi, Cybex, Joie, Zopa, BeSafe pomocou vhodných adaptérov.

    Kočík je určený pre deti od narodenia do 36 mesiacov a maximálnej hmotnosti 22 kg dieťaťa

    Flavio Premium Class má na výber poťahy z látky aj z ekokože!

    KLBEFOPREM

    Tabuľka dát

    Rok:
    2023
    Typ kolies:
    Gélové
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    ISOFIX:
    Nie
    Váhová / výšková kategória:
    do 22 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie