Kombinovaný kočík Adamex Blanc Lux 2023

    Kód: KLADBC

    559,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Kombinovaný kočík Adamex Blanc Lux 2023 je optimálnym riešením pre rodičov, ktorí hľadajú ľahký, funkčný a mimoriadne pružný model kočíka. Kočík sa zloží za pár sekúnd, dokonca aj s nainštalovanou športovou sedačkou!

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    KOMBINOVANÝ KOČÍK ADAMEX BLANC LUX 2023

    Multifunkčný kombinovaný kočík BLANC má priestrannú vaničku moderného asymetrického tvaru, mäkkú bavlnenú výstelku a matrac z kokosového vlákna. Vanička kočíka Adamex Blanc ponúka priestranný a pohodlný priestor na spanie. Kryt vaničky je vybavený vetracím panelom a priehľadným okienkom. Skladacia strieška má výsúvacie clonidlo a ventilačný panel na zips.

    Športovú sedačku kočíka BLANC je možné namontovať na rám v oboch smeroch a je možné zložiť spolu s rámom bez ohľadu na smer inštalácie. Nastaviteľná strieška je vybavená prídavným klinom, ktorý ju predĺži, uzatvárateľným vetracím okienkom a vreckom na drobnosti. Pre nôžky dieťaťa je k dispozícii nastaviteľná opierka nôh. Hrazdička s krokovým pásom a päťbodové bezpečnostné popruhy s mäkkými podložkami bezpečne zaistia dieťa v kočíku. Sklon sedadla je možné nastaviť jednou rukou do vodorovnej polohy. Nôžky dieťaťa je  možné nastavitiť opierku nôh. V chladnom počasí poslúži zateplený nánožník.

    BLANC jazdí ľahko a presne vďaka predným otočným kolesám s aretáciou pre priamu jazdu. Jazdný komfort zvyšuje nastaviteľné zadné odpruženie a bezdušové kolesá, ktoré nevyžadujú žiadnu údržbu a svoje vlastnosti si zachovávajú aj po náraze do ostrého predmetu.

    Výhody podvozku:

    Skladá sa spolu s inštalovanou sedačkou v ľubovoľnom smere.

    Odolný hliníkový rám s hmotnosťou 5,5 kg.

    Výškové nastavenie rodičovskej rukoväte.

    Bezdušové polyuretánové kolesá.

    Šírka rázvoru - 58 cm.

    Predné otočné kolesá s aretáciou smeru.

    Tlmenie nárazov na predných a zadných kolesách.

    Ručná brzda.

    Priestranný košík.

    Kočík vybavený praktickou taškou pre mamičku.

    Základná zostava kočíka obsahuje: odpruženú konštrukciu, priestrannú vaničku pre novorodencov do 9 kg, sedačku do kočíka od 6 mesiacov, pláštenku a moskytiéru.

    Do konštrukcie kočíka je možné pomocou správnych adaptérov nainštalovať autosedačky skupiny 0+  rôznych známych svetových značiek (nie je súčasťou balenia). INFO U PREDAJCU 0907953254

    KLADBC

    Tabuľka dát

    Rok:
    2023
    Typ kolies:
    Gélové
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    Typ kočíka:
    kombinovaný
    Váhová / výšková kategória:
    do 15 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie