Detský ergonomický nosič Colibro Honey so sedadlom

    Kód: KLCOHY

    32,50 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Colibro Honey je ergonomický nosič s bedrovým sedadlom, ktorý je určený na jednoduché a pohodlné prenášanie detí . Nosič je možné využívať od 3 mesiacov až do 18 kg.

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na dotaz

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÝ ERGONOMCKÝ NOSIČ COLIBRO HONEY SO SEDADLOM

    Popis:

    • Multifunkčný nosič HONEY je určený pre deti od 3 do 24 mesiacov s hmotnostným limitom 18 kg.
    • HONEY sa skladá z ergonomického nosiča a bedrového pásu so sedadlom (bedrové sedadlo). Rodič si môže vybrať z 3 konfigurácií a až 12 spôsobov, ako dieťa prenášať.
    • Nosič HONEY sa bude perfektne hodiť na domáce použitie aj na každodenné prechádzky.
    • Na výrobu čalúnenia detského nosiča HONEY sa používajú najkvalitnejšie látky. Farby FLAMINGO a SKY sú vyrobené z mäkkej saténovej bavlny a farby DOVE a ONYX z ekologickej ľanovej látky.
    • Nosič je zabalený v estetickej kartónovej škatuli, ktorá zaisťuje úplnú bezpečnosť produktu počas prepravy kuriérom.
    • 12 v 1 - nosič HONEY umožňuje až 12 rôznych spôsobov nosenia dieťaťa, v závislosti od konfigurácie nosiča a hmotnostnej skupiny dieťaťa. Deti vo veku od 3 do 6 mesiacov by sa mali prepravovať v detskom nosiči, ktorý je spojený s bedrovým sedadlo a brušným pásom. Deti v skupine od 6 do 12 mesiacov môžu byť naďalej nosené v kombinovanom nosiči so sedadlom, ale sedadlo je možné tiež demontovať a použiť iba ergonomický nosič. Dojčatá v najvyššej vekovej skupine od 12 do 24 mesiacov sa môžu prepravovať na bedernom sedadle.
    • PRIEDUŠNÁ TKANINA - Časti nosiča, ktoré priliehajú priamo k telu dieťaťa a rodiča, sú vyrobené z priedušnej perforovanej textílie, ktorá zvyšuje pohodlie a znižuje potenie. Tkanina je tiež veľmi šetrná k pokožke.
    • PROTIŠMYKOVÉ SEDALO - rovina bedrového sedadla je vyrobená zo špeciálnej pogumovanej protišmykovej textílie. Poloha sedla je navyše profilovaná tak, aby smerovala vždy mierne nahor, čo zaisťuje väčšie pohodlie (pri správnom upevnení nosiča a bedrového pásu).
    • OCHRANA PROTI PREHRIEVANIU- na miestach, kde sa nohy dieťaťa stretávajú s čalúnením nosiča pre deti, sú použité vložky zo špeciálnej „chladiacej“ látky zabraňujúce treniu. Je to špecializovaná tkanina používaná napríklad v interiéri športovej obuvi. Zaisťuje pomalšie zahrievanie pokožky lepším odvodom tepla.
    • VENTILAČNÝ SYSTÉM - Nosič má ventilačný systém skrytý pod predným vreckom. V teplých letných dňoch môžete rozopnúť zipsy a zložiť predný kryt, čím odhalíte vetraciu sieťku.
    KLCOHY

    Tabuľka dát

    Rok:
    2020
    Váhová kategória:
    do 18 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie