Autosedačka EasyGo Convert 0-36 kg 360° isofix

    Kód: KLEOCT

    195,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Autosedačka EasyGo Convert rastie s vaším dieťaťom. Systém redukčných vložiek a viacstupňové výškové nastavenie chrbtovej opierky a opierky hlavy umožňujú použitie detskej sedačky od narodenia až do 36 kg. Convert je jednou z najuniverzálnejších autosedačiek na trhu, čo z nej zároveň robí mimoriadne ...

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Autosedačka EASYGO CONVERT (pre deti od 0 do 36 kg, skupina 0, I, II, III) otočná o 360° RWF do 18 kg, ISOFIX

    Autosedačka Convert od Easygo je pohodlným a bezpečným riešením pre vaše dieťa od narodenia až do 36 kg. Convert je jednou z najuniverzálnejších autosedačiek na trhu. Vďaka systému uchytenia ISOFIX a možnosti prepravy dieťaťa proti smeru jazdy do 18 kg (RWF do 18 kg) je Convert aj bezpečnonou sedačkou. Integrovaná základňa ISOFIX minimalizuje možnosť omylu pri inštalácii sedačky v aute a možnosť prepravy dieťaťa proti smeru jazdy do 18 kg je v súlade s najnovšími výsledkami bezpečnostných testov, ktoré jasne ukazujú, že táto poloha je optimálna. . Pri preprave dieťaťa v polohe proti smeru jazdy je mimoriadne nebezpečný efekt trhnutia hlavy dieťaťa dopredu pri čelnom náraze, náraze alebo dokonca núdzovom brzdení. Pamätajte, že krčné svaly dieťaťa nie sú tak vyvinuté ako u dospelých. Sedačky RWF do 18 kg umožňujú prepravu dieťaťa v protismere, často až do veku 4 rokov. Kvalitu autosedačky Convert potvrdila 5-ročná záruka výrobcu.

    Convert by Easygo je mimoriadne pohodlné a funkčné sedadlo. Vďaka funkcii otáčania o 360° je sedačka pohodlná nielen pre vaše dieťa, ale aj pre vás. Objavte množstvo nových možností vďaka bočnému polohovaniu sedadla pri parkovaní. Umiestnenie dieťaťa nebolo nikdy také jednoduché. Otočte sedačku nabok k dverám auta, posaďte dieťa a potom jedným pohybom nastavte sedačku smerom dozadu alebo dopredu v závislosti od hmotnosti dieťaťa.

    Autosedačka Convert má 4-smerné nastavenie sklonu. Polohy 1 až 3 sú pre deti otočené v smere jazdy, kým poloha 4 je najviac naklonená poloha pre deti otočené proti smeru jazdy do 18 kg.

    Autosedačka Convert rastie s vaším dieťaťom. Systém redukčných vložiek a viacstupňové výškové nastavenie chrbtovej opierky a opierky hlavy umožňujú použitie detskej sedačky od narodenia až do 36 kg. Convert je jednou z najuniverzálnejších autosedačiek na trhu, čo z nej zároveň robí mimoriadne ekonomické riešenie, pretože sa dá bezpečne používať mnoho rokov.

    Najdôležitejšie funkcie autosedačky CONVERT od EASYGO:

    5 ročná záruka výrobcu - Convert je univerzálna autosedačka určená pre deti s hmotnosťou od 0 do 36 kg.

    RWF do 18 kg - preprava proti smeru jazdy možná od narodenia do 18 kg. Bezpečnostné testy ukazujú, že najbezpečnejším spôsobom prepravy dieťaťa v aute je sedačka RWF (chrbtom v smere jazdy).

    Otáčanie o 360 ° - Convert je otočné sedadlo, čo znamená, že jeho škrupinu možno nastaviť do štyroch polôh: vpredu, vzadu a zboku do oboch strán. Škrupina sa otáča na integrovanej základni ISOFIX bez nutnosti odopínania. Stačí stlačiť jedno tlačidlo a bez námahy otočiť škrupinu sedačky do správnej polohy. Bočné polohovanie sedačky pri parkovaní je pridanou hodnotou, pretože výrazne uľahčuje umiestnenie dieťaťa do sedačky a je užitočné napríklad pri kŕmení.

    Integrovaná základňa ISOFIX - Vďaka ktorej bude sedačka pevne namontovaná v aute a nepohne sa ani bez dieťaťa. Základňa ISOFIX rozhodne zvyšuje bezpečnosť, pretože minimalizuje riziko nesprávnej inštalácie sedačky.

    SIDE BUMPER - dodatočné bočné vystuženie opierky hlavy zo špeciálneho materiálu so zvýšenými vlastnosťami tlmenia nárazov.

    4 polohy sklonu - Vďaka štvorstupňovému nastaveniu sklonu škrupiny sedačky vždy dokonale prispôsobíte uhol sklonu pre správnu váhovú skupinu dieťaťa. Funkcia naklonenia zvyšuje komfort a uľahčuje dieťaťu zaspávanie počas cesty.

    Rastie s dieťaťom - veľký rozsah výškového nastavenia chrbtovej opierky a opierky hlavy ako aj systém redukčných vložiek vám umožní perfektne prispôsobiť sedačku výške dieťaťa. Nastavenie opierky hlavy je integrované s výškovým nastavením ramenných popruhov, čo predstavuje veľké pohodlie a eliminuje riziko nesprávneho umiestnenia popruhov.

    Technické špecifikácie:

     - možnosť inštalácie proti smeru jazdy pre deti s hmotnosťou do 18 kg (RWF do 18 kg)

    - moderná sedačka určená pre deti skupín 0+, I, II, III (od 0 do 36 kg)

    - integrovaná základňa ISOFIX (jednoduchá inštalácia, lepšia stabilita a bezpečnosť)

    - inovatívna funkcia otáčania sedačky o 360 stupňov (možnosť bočného nastavenia sedačky, čo uľahčuje uloženie dieťaťa do sedačky alebo kŕmenie v stoji)

    - Schválenie ECE R44 / 04

    - vyrobené v súlade s normou kvality ISO 9001

    - 4-stupňové nastavenie sklonu sedadla (možnosť posunúť ťažisko dopredu a dosiahnuť tak pohodlnú polohu pri spánku)

    - viacstupňové nastavenie opierky hlavy integrované s výškovým nastavením ramenných popruhov (optimálna ochrana hlavy dieťaťa v každom štádiu vývoja)

    - 5-bodové bezpečnostné pásy (pre skupiny 0+, I)

    - mäkké čalúnenie vhodné pre deti z látky podlepenej penou

    - použitie špeciálnej  peny

    - čalúnenie je možné rozobrať na pranie

    - systém redukčných vložiek

    - čalúnenie z kvalitných látok zabezpečujúcich cirkuláciu vzduchu

    ROZMERY [cm]:

    Výška / dĺžka / šírka (autosedačka so základňou): 62-76 x 53 x 42 cm

    Šírka sedadla: 34 cm

    Hĺbka sedadla: 31 cm

    Výška opierky chrbta (v závislosti od polohy opierky hlavy): 50 - 64 cm

     

    HMOTNOSŤ [kg]: 13,45

    KLEOCT

    Tabuľka dát

    ISOFIX:
    Áno
    Váhová kategória:
    0 - 36kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie