Autosedačka Cavoe Grand Prix Pro I-SIZE od 100-150 cm 15-36 kg

    Kód: KLCAGDPXpro

    167,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Autosedačka GRAND PRIX PRO značky CAVOE s homologizáciou I-SIZE 100 - 150 cm (15-36 kg) SKLADANIE DO KOCKY! Čo odlišuje GRAND PRIX PRO od ostatných autosedačiek na trhu? INOVATÍVNA FUNKCIA SKLADANIA DO TVARU KOCKY.

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    AUTOSEDAČKA CAVOE GRAND PRI PRO 100-150 cm, 15-36 kg

    Čo odlišuje GRAND PRIX PRO od ostatných autosedačiek na trhu? INOVATÍVNA FUNKCIA SKLADANIA DO KOCKY. Táto mimoriadne praktická funkcia umožňuje zložiť sedačku na veľkosť malej kocky, ktorú potom možno ľahko umiestniť do kufra akéhokoľvek auta. Nechce sa vám vyberať autosedačku z auta? GRAND PRIX PRO môžete zložiť aj po namontovaní v aute. Vďaka tomuto riešeniu sa prázdna autosedačka počas jazdy nepohne. Napriek praktickej funkcii skladania vás autosedačka GRAND PRIX PRO prekvapí širokou škálou nastavení. Najdôležitejšia je však bezpečnosť dieťaťa počas cestovania.

    Pri výbere autosedačky pre dieťa by sme sa v prvom rade mali riadiť bezpečnosťou. Detská sedačka GRAND PRIX PRO od CAVOE je schválená pre I-SIZE. čo to znamená?

    Od 1. septembra 2023 sa európsky bezpečnostný štandard ECE R129 I-SIZE stáva jediným prijateľným a platným schválením pre autosedačky v Európskej únii. Bezpečná autosedačka je taká, ktorá je správne prispôsobená dieťaťu a autu. Rovnako dôležitá je aj jeho správna montáž do auta. Ani tá najlepšia autosedačka nezaručí optimálnu bezpečnosť, ak nie sú splnené tieto dve kritériá.

    Jedným z hlavných predpokladov normy I-SIZE je zníženie rizika nesprávneho výberu sedačky a inštalácie do auta. Kritérium hmotnosti, ktoré nie je veľmi objektívne, bolo nahradené kritériom výšky dieťaťa. Každá sedačka so schválením I-SIZE musí byť v aute nainštalovaná pomocou systému ISOFIX, čo výrazne znižuje riziko chyby pri montáži.

    Rozsah nárazových testov bol rozšírený o testy bočného nárazu a prevrátenia. Používajú sa aj modernejšie figuríny typu „Q“, ktoré majú viac snímačov ako ich predchodcovia typu „P“.

    Autosedačka GRAND PRIX PRO značky CAVOE je určená pre deti s výškou od 100 do 150 cm (približne od 15 do 36 kg) v súlade s normou ECE R129 I-SIZE. Inštalácia do auta sa vykonáva pomocou systému ISOFIX. Okrem toho by malo byť dieťa spolu s autosedačkou zaistené bezpečnostnými pásmi v súlade s návodom na použitie.

    Operadlo sedačky GRAND PRIX PRO je integrované s opierkou hlavy, takže jej výšku možno nastaviť jedným pohybom. Operadlo je široké a vďaka špeciálnym kĺbom sa prispôsobí veľkosti dieťaťa. Operadlo sa prispôsobí stupňu sklonu pohovky. Ak chcete sedačku trochu viac nakloniť (funkcia spánku), môžete ju mierne posunúť od operadla autosedačky správnym nastavením ISOFIX konektorov.

    Inovatívny tvar sedačky bol navrhnutý tak, aby celá sedačka sedela na rovnej ploche autosedačky a tesne k nej priliehala. Mnohé moderné autá (najmä tie so športovým prehnutím) majú výrazne tvarované sedadlá s bočnou oporou. Práve s týmito autami bola vytvorená autosedačka GRAND PRIX PRO od CAVOE. Toto riešenie bude skvelé aj vtedy, keď na zadnej pohovke prepravujeme dve deti v autosedačkách, kvôli úspore miesta.

    Systém inštalácie autosedačiek ISOFIX je jednou z požiadaviek schválenia I-SIZE. Vďaka nemu rýchlo a čo je dôležitejšie správne nainštalujete autosedačku do auta. Správnu inštaláciu sedačky signalizujú zelené kontrolky.

    Poťah autosedačky GRAND PRIX PRO je vyrobený z dvoch rôznych druhov látok. Hlavná tkanina je hustá a odolná voči mechanickému poškodeniu, čo zaisťuje jej dlhú životnosť. Bola použitá na všetkých miestach vystavených mechanickému poškodeniu pri montáži a používaní sedačky. Druhým typom látky je špecializovaná odvetrávaná 3D látka (tzv. voštinová), ktorá zaisťuje správnu cirkuláciu vzduchu a nezohrieva sa ako tradičné poťahové látky. Používa sa na miestach anatomicky prispôsobených telu dieťaťa: na sedadle, operadle a opierke hlavy, odvádza vlhkosť a tým zabraňuje poteniu.

    Sedák sedačky GRAND PRIX PRO je pokrytý špeciálnou, vysoko elastickou polyuretánovou penou s vysokou hustotou. Rovnaký typ peny sa používa napríklad na sedlách bicyklov. Jeho výhodou je absencia hrudkovitosti, čím si svoje vlastnosti udrží dlhšie ako štandardné poťahové peny.

    HLAVNÉ VLASTNOSTI AUTOSEDAČKY GRAND PRIX PRO:

    SKLADACIA FUNKCIA - inovatívna funkcia skladania sedačky na veľkosť malej kocky, ktorá umožňuje napríklad schovať nepoužívanú sedačku do kufra alebo zložiť namontovanú sedačku a vyhnúť sa tak jej nekontrolovanému pohybu pri jazde bez dieťaťa.

    I-SIZE - najnovšia a najprísnejšia európska bezpečnostná norma, ktorá sa od 1. septembra 2023 stáva jediným platným schválením pre všetky typy autosedačiek v celej Európskej únii.

    INOVATÍVNY TVAR SEDAČKY - navrhnuté špeciálne pre montáž na profilované autosedačky s bočnou oporou tzv.

    ISOFIX - systém rýchlej inštalácie, ktorý minimalizuje riziko nesprávnej inštalácie sedačky v aute. Je to jedna z požiadaviek normy I-SIZE.

    Technické špecifikácie:

    - schválenie I-SIZE pre deti od 100 do 150 cm vysoké,

    - inovatívna funkcia skladania,

    - upevňovací systém ISOFIX (jednoduchá inštalácia, lepšia stabilita a bezpečnosť), 

    - možnosť naklonenia chrbtovej opierky (prispôsobenie chrbtovej opierke autosedačky)

    - integrované výškové nastavenie opierky chrbta a hlavy (od 56 do 74 cm),

    - vysokoplastická polyuretánová pena na sedadle,

    - ventilované 3D látkové panely na sedadle, operadle a opierke hlavy,

    ROZMERY [cm]:

    Výška/dĺžka/šírka: 63-80 x 36 x 45 cm

    Šírka sedadla: 36 cm

    Hĺbka sedadla: 36 cm

    Výška opierky chrbta (v závislosti od nastavenia opierky hlavy): 56 - 74 cm

    HMOTNOSŤ[kg]: 5,5 kg

    KLCAGDPXpro

    Tabuľka dát

    Rok:
    2023
    ISOFIX:
    Áno
    Váhová / výšková kategória:
    I-SIZE 100-150 cm

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie