Autosedačka otočná EASYGO TRUST I-SIZE od 40 – 150 cm (0-36 kg) Taupe

    Kód: F/EA/TRUST/TA

    249,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Autosedačka EASYGO TRUST I-SIZE pre deti 40 – 150 cm (0-36 kg) otočná s podpornou nohou je produktom novej generácie. Ide o prvú sedačku schválenú I-SIZE v ponuke značky EASYGO.

    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÁ OTOČNÁ AUTOSEDAČKA EASY GO TRUST I-SIZE OD 40-150 cm

    Od septembra 2023 sa norma ECE R129 I-SIZE stala jedinou použiteľnou normou pre schvaľovanie autosedačiek v Európskej únii. Kľúčom k zaisteniu bezpečnosti je, aby sedačka sedela dieťaťu vo vozidle , a tiež ako aj jej správna inštalácia. Najúčinnejšia sedačka nezabezpečí maximálnu bezpečnosť, ak nie sú splnené tieto dve kritériá.

    Norma I-SIZE má za cieľ znížiť riziko spojené s nesprávnym výberom a inštaláciou autosedačiek. Subjektívne kritérium hmotnosti dieťaťa bolo nahradené kritériom výšky. Všetky sedačky s certifikátom I-SIZE musia byť inštalované pomocou systému ISOFIX, ktorý výrazne znižuje chyby pri inštalácii.

    Rozsah nárazových skúšok bol rozšírený o bočný náraz a skúšky prevrátenia autosedačky. Na testovanie sa používajú aj pokročilejšie „Q“ figuríny vybavené väčším počtom senzorov ako predchádzajúce „P“ figuríny.

    Autosedačka EASYGO TRUST je určená pre deti s výškou od 40 do 150 cm (podľa starého váhového kritéria je to ekvivalent autosedačky pre deti od narodenia do 36 kg). Takýto veľký rozsah bol dosiahnutý vďaka technologicky vyspelým riešeniam, ako je výsuvný blok podpornej nohy a možnosť úplne skryť nohu v základni. Ďalším riešením umožňujúcim prepravu detí od narodenia v sedačke je systém redukčných vložiek vyplnených „pamäťovou penou“.

    TRUST je otočná sedačka, ktorá umožňuje nielen jej otočenie dozadu alebo dopredu bez toho, aby ste ju museli vyberať z podstavca, ale umožňuje aj polohovanie sedačky nabok. Táto funkcia je mimoriadne užitočná pri umiestňovaní dieťaťa do autosedačky alebo napríklad pri kŕmení či spoločnej hre. Pre väčšie pohodlie má sedadlo TRUST dve otočné páky, jednu na každej strane. Umiestnenie pák po stranách sedadla uľahčuje otáčanie bez ohľadu na to, na ktorej strane je autosedačka nainštalovaná.

    RWF do 18 kg znamená, že sedačku TRUST možno používať chrbtom v smere jazdy pre deti s hmotnosťou do 18 kg. Nárazové testy dokazujú, že ide o najbezpečnejšiu polohu na prepravu detí a v tejto polohe sa odporúča používať sedačku čo najdlhšie, bez ohľadu na to, že inštalácia v smere jazdy je povolená od výšky 76 cm (t.j. od cca. 9 kg).

    Čalúnenie autosedačky je rovnako dôležité ako jej konštrukcia. Je neoddeliteľnou súčasťou ovplyvňujúcou bezpečnosť dieťaťa. EASYGO TRUST má systém vložiek "pamäťová pena" a čalúnenie vyrobené z najkvalitnejšej vetranej tkaniny.

    Hlavné výhody autosedačky EASYGO TRUST:

    SCHVÁLENIE ECE R129 I-SIZE – toto je jediné schválenie povolené v Európskej únii. Považuje sa aj za najobjektívnejšiu. Niektoré známe komerčné inštitúty (napríklad ADAC) si udržiavajú vlastnú klasifikáciu hodnotenia autosedačiek. Pamätajte však, že hodnotenie bezpečnosti je len 50% z celkového hodnotenia.

    OTOČENIE O 360 STUPŇOV - sedadlo TRUST je otočné sedadlo, ktoré možno uzamknúť v 4 polohách: vpredu, vzadu a na každej strane. Má 2 páky, ktorými vykonávame otáčanie. Pre pohodlie sú umiestnené po stranách sedadla.

    RWF DO 18KG - preprava dieťaťa proti smeru jazdy je najbezpečnejšia poloha v aute. Sedačku TRUST možno v tomto nastavení použiť pre deti do výšky 105 cm (do 18 kg).

    PODPORNÁ NOHA – napriek takému veľkému výškovému rozsahu dieťaťa má sedačka TRUST opornú nohu. Je to možné vďaka systémovému predĺženiu bloku nôh a možnosti jeho úplného schovania do základného bloku (pre väčšie deti sediace v smere jazdy).

    MODERNÝ MÓDNY ŠTÝL - treba priznať, že napriek mnohým funkčným a bezpečnostným prednostiam pôsobí sedačka EASYGO TRUST mimoriadne pôsobivo. Dizajnéri EASYGO vždy sledujú najnovšie trendy, aby zabezpečili, že produkty, ktoré si vyberiete, budú nielen praktické, ale aj módne a estetické.

     

    TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:

    - Schválenie ECE R129 I-SIZE pre deti vysoké od 40 do 150 cm,

    - možnosť prepravy dieťaťa chrbtom v smere jazdy do výšky 105 cm alebo hmotnosti 18 kg (RWF do 18 kg),

    - integrovaná základňa ISOFIX (jednoduchá inštalácia, lepšia stabilita a bezpečnosť),

    - inovatívna funkcia otáčania sedačky o 360 stupňov (možnosť bočného nastavenia sedačky, čo uľahčuje umiestnenie dieťaťa do sedačky alebo kŕmenie v stoji),

    - zasúvateľný podporná noha a možnosť schovať nohu v základni,

    - až 10 polôh sklonu sedadla: 5 v polohe proti smeru jazdy a 5 v polohe proti smeru jazdy pre pohodlný spánok,

    - viacstupňové nastavenie opierky hlavy integrované s nastavením výšky ramenného pásu (optimálna ochrana hlavy dieťaťa v každom štádiu vývoja),

    - 5-bodové bezpečnostné pásy (pre deti od 40 do 105 cm vysoké),

    - redukčný vložkový systém s bedrovou opierkou

    - redukčné vložky z "pamäťovej peny",

    - použitie špeciálnej peny absorbujúcej energiu,

    - možnosť rozloženia čalúnenia na pranie.

     

    ROZMERY [cm]:

    Výška/dĺžka/šírka (bez naklonenia v prednej polohe): 61-77 x 51 x 46 cm

    Šírka sedadla: 32 cm

    F/EA/TRUST/TA

    Tabuľka dát

    Rok:
    2024
    ISOFIX:
    Áno
    Váhová / výšková kategória:
    i-size 40-105 cm

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie