Autosedačka/vajíčko Colibro Petit Onyx

    Kód: F/CO/PETIT/ON

    89,00 €
    S DPH Skladom, doručenie do 4 pracovných dní

    Autosedačka PETIT od COLIBRO s atestom R129 pre deti od 40 do 87 cm (od narodenia do cca 13 kg).

    Množstvo
    Skladom, doručenie do 4 pracovných dní

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÁ AUTOSEDAČKA COLIBRO PETIT

    Detská autosedačka PETIT značky COLIBO má najnovšie európske schválenie ECE R129, ktoré zaručuje najvyššiu úroveň bezpečnosti dieťaťa pri cestovaní autom. Schválenie ECE R129 klasifikuje sedačky podľa výšky dieťaťa, nie podľa hmotnosti, aby sedačky lepšie vyhovovali rozmerom dieťaťa. PETIT je určený pre deti s výškou od 40 do 87 cm (t.j. od narodenia do cca 13 kg podľa starej klasifikácie).

    PETIT je autosedačka, ktorú je možné namontovať na rámy kočíkov. Má najpopulárnejší typ konektorov na trhu, bežne nazývaný "maxi cosi", takže ho možno namontovať na prakticky akýkoľvek kočík s univerzálnymi adaptérmi (t.j. tzv. "maxi cosi" adaptérmi). Pri výbere kočíka sa opýtajte predajcu na možnosť zakúpenia adaptérov "maxi cosi". Atraktívna cena PETIT by COLIBRO z neho robí skvelú voľbu pri kompletizácii setu 3 v 1 s detským kočíkom. Módne, univerzálne farby vám umožnia vybrať si sedačku bez ohľadu na farbu kočíka.

    Sedačka sa do auta inštaluje pomocou 3-bodových bezpečnostných pásov v súlade s užívateľskou príručkou a praktickými nálepkami umiestnenými priamo na sedadle. Sedačka PETIT je prispôsobená aj pre inštaláciu na základňu COLIBRO ISOFIX. Základňa nie je súčasťou sedačky, v prípade záujmu o sedačku so základňou zvoľte model PETIT PRO (t.j. verzia PETIT so základňou ISOFIX)

    Autosedačka COLIBRO PETIT má mechanické nastavenie výšky opierky hlavy integrované s výškovým nastavením ramenného pásu. Mechanizmus sa ovláda z vonkajšej strany sedačky, čo je oveľa pohodlnejšie riešenie pre vás aj vaše dieťa. Nastavenie zaisťuje optimálne prispôsobenie pásov a opierky hlavy výške dieťaťa a je jednou z najväčších predností tohto modelu autosedačky.

    Nastaviteľná slnečná strieška vám umožní chrániť vaše dieťa pred nízkym slnkom. Mechanizmus nastavenia striešky neumožňuje jej automatické skladanie pri akcelerácii alebo brzdení, čo je bežná nevýhoda iných produktov na trhu.

    TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

    - Schválenie ECE R129,

    - určené pre deti s výškou od 40 do 87 cm (t.j. od narodenia do cca 13 kg hmotnosti),

    - inštalácia smerom dozadu (RWF)

    - montáž pomocou bezpečnostných pásov,

    - výškové nastavenie opierky hlavy integrované s výškovým nastavením ramenných popruhov popruhov,

    - nastavenie slnečnej striešky pomocou mechanizmu,

    - nastavenie rukoväte na prenášanie,

    - zmenšujúca vložka pre novorodenca do 60 cm,

    - možnosť inštalácie na rámy kočíkov (typ pripojenia: "maxi cosi")

    HMOTNOSŤ: 4,3 kg

    F/CO/PETIT/ON

    Tabuľka dát

    Rok:
    2024
    Váhová / výšková kategória:
    R129 od 40 - 87 cm

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie