Cavoe Bebe French Gray detské lehátko

    Kód: L/CA/BEBE/FG

    53,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Lehátko CAVOE BEBE je ergonomické detské lehátko a hojdačka s vibráciou a melódiou na výber.

    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÉ ERGONOMICKÉ LEHÁTKO CAVOE BEBE

    CAVOE HOME je séria detských produktov pre použitie vo vašej domácnosti. Táto mimoriadne elegantná kolekcia zahŕňa produkty v štýle typickom pre značku CAVOE. Sýta čierna a najkvalitnejšie materiály decentne zdobené kovovými doplnkami z ružového zlata len dopĺňajú najdôležitejšie prednosti produktov série CAVOE HOME, ktorými sú inovácia a funkčnosť. Pri tvorbe série CAVOE HOME brali dizajnéri do úvahy pohodlie vášho dieťaťa aj vaše vlastné.

    Odvážny štýl láme zaužívané štandardy a zavádza do detských produktov sýtu čiernu. Produkty zo série CAVOE HOME sú určené na použitie v rôznych miestnostiach vášho domova, nielen v detskej izbe. Dokonale zapadnú do moderných interiérov v štýle loft, bez ohľadu na to, či ide o jedáleň, obývaciu izbu alebo spálňu.

    CAVOE BEBE nie je obyčajné detské lehátko. Bolo navrhnuté tak, aby sa prispôsobilo tvaru tela a hmotnosti dieťaťa a zároveň rozvíjalo zmysel pre rovnováhu a motorické zručnosti. Preto mu hovoríme ergonomické lehátko.

    Čo je ergonomické ležadlo? Jeho dizajn bol vyrobený tak, aby sa rám aj čalúnenie prispôsobili tvaru tela a hmotnosti dieťaťa. Vďaka tomu zostane vaše bábätko vždy v optimálnej polohe, čo je mimoriadne dôležité v prvých mesiacoch života, kedy ešte nie sú svaly bábätka úplne vyvinuté.

    Flexibilná, samoabsorbujúca štruktúra lehátka BEBE od CAVOE umožňuje dieťaťu hojdať sa autonómne. Dieťa robí krátke pohyby, pri ktorých sa opierka lehátka jemne pohupuje, pričom sa rozvíja jeho motorika a zmysel pre rovnováhu.

    Lehátko BEBE od CAVOE má elektronický panel so zabudovaným reproduktorom, vďaka ktorému môže byť odpočinok vášho dieťaťa obohatený o deväť príjemných melódií. Ovládanie hlasitosti a doplnková funkcia jemných vibrácií pomáha vášmu dieťaťu zaspať a vám napríklad pomôže v pokoji vypiť šálku kávy po náročnom dni. Panel je napájaný batériami, takže umiestnenie lehátka nemusíte určovať na základe dĺžky kábla alebo vzdialenosti od zásuvky.

    Operadlo ležadla BEBE je nastaviteľné do 2 polôh sklonu. Okrem toho je možné lehátko zložiť naplocho na prepravu alebo skladovanie.

    Bezpečnosť dieťaťa zaisťujú 3-bodové bezpečnostné pásy s aretáciou v rozkroku. Konštrukcia je stabilná a má až 6 gumených zarážok, ktoré zabraňujú posúvaniu lehátka po podlahe.

    Poťah ležadla BEBE je vyrobený z látky priateľskej k deťom s výrazným jemným povrchom. V spodnej časti, kde sa nachádzajú nožičky dieťaťa, je praktický čierny dierovaný materiál.

    Hľadáte praktický, no ležérny darček? Na tento účel je ako stvorené ležadlo CAVOE BEBE. Je zabalený v estetickej matnej čiernej krabičke s nápismi z ružového zlata. Jeho prenášanie bude jednoduchšie vďaka pohodlnej plastovej rukoväti.

    CAVOE HOME – nový štýl detských produktov u vás doma.

    ŠPECIFIKÁCIA:

    - ergonomické ležadlo pre deti s hmotnosťou do 9 kg,

    - 9 melódií a ovládanie hlasitosti,

    - vibračná funkcia,

    - 2 polohy sklonu operadla,

    - 6 oporných bodov pre základňu lehátka s protišmykovými gumenými zarážkami,

    - ergonomický dizajn umožňujúci jemné hojdanie,

    - 3-bodové bezpečnostné pásy,

    - funkcia plochého skladania

    - zabalené v estetickom boxe s rukoväťou na prenášanie,

    TECHNICKÉ DÁTA:

    Šírka sedadla: 35 cm

    Výška chrbtovej opierky: 49 cm

    Hĺbka sedadla: 15 cm

    Výška (v závislosti od polohy chrbtovej opierky): 55 cm - 66 cm

    Dĺžka: 66 cm

    Šírka (pri základni): 51 cm

    Hmotnosť: 2,75 kg

    L/CA/BEBE/FG

    Tabuľka dát

    Váhová / výšková kategória:
    do 9 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie