Kombinovaný kočík MiluKids Bacio 2023

    Kód: KLMIBO

    420,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Kombinovaný kočík MiluKids Bacio 2023 je kočík s funkčným, bezpečným tvarom a moderným dizajnom. Do konštrukcie kočíka je možnosť inštalácie autosedačky/vajíčka. Dostupný v šiestich verziách vyrobených z kvalitnej látky a dve verzie sú z ekokože.

    Autosedačka / vajíčko
    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÝ KOMBINOVANÝ KOČÍK MILUKIDS BACIO 2023

    Vanička kočíka:

    Strieška sa skladá z troch klinov. Má výsuvnú cloniacu striešku, nastavovací systém na spúšťanie striešky, madlo na prenášanie na strieške a vetracie okienko s moskytiérou. Všetko je vyrobené z kvalitnej látky. Vo vnútri je kokosový matrac. Vanička má antirefluxný systém, ktorý sa dá ovládať zvonku vaničky. Novinkou sú 2 vetracie okienka, jedno je na strieške, druhé na kryte. Obidve majú moskytiéru. Pred chladným počasím chráni zateplený kryt na vaničku.

    Športová sedačka:

    Možnosť montáže športovej sedačky v smere alebo proti smeru jazdy. Má nastaviteľnú opierku nôh a chrbta. Sedačka je vybavená 5-bodovými bezpečnostnými pásmi. Strieška má vetracie okienko a prídavný klin, ktorý po predĺžení  slúži na ochranu dieťaťa pred vetrom a slnkom. Súčasťou výbavy je bezpečnostná bariérka, zateplený nánožník a vložka pre najmenšie deti.

    Pamätajte, že vždy je potrebné používať upevňovací bezpečnostný systém!

    Rám:

    Ľahký a ľahko montovateľný/demontovateľný rám je vyrobený z hliníkových prvkov. Odnímateľné gélové kolieska, predné otočné kolieska s aretáciou v priamom smere. Konštrukcia má 3 páry tlmičov, nastaviteľnú rukoväť, priestranný košík, centrálnu brzdu a zámok proti samovoľnému rozloženiu rámu.

    Výbava kočíka: držiak na pohárik, pláštenka a moskytiéra.

    Ku kočíku je možné dokúpiť autosedačku/ vajíčko Kite v univerzálnej čiernej farebnosti a pomocou adaptérov pripevniť do konštrukcie kočíka. ( Dokupuje sa v cene 89€  - cena je aj s adaptérmi). Autosedačka je určená pre skupinu 0+ od narodenia do 13 kg. Má odopínaciu striešku, kryt na nôžky, 3-bodové bezpečnostné pásy, mäkkú výstelku pre najmenšie deti, nastaviteľné držadlo, adaptéry na montáž do konštrukcie kočíka sú súčasťou výbavy autosedačky, homologizovaná podľa normy ECE R44/04, prispôsobená na montáž do auta do originálnej bázy ISOFIX alebo do bežných pásov v aute.

    Do konštrukcie kočíka je možné pripevniť aj autosedačky iných svetových známych značiek za pomoci príslušných adaptérov.

    KLMIBO

    Tabuľka dát

    Rok:
    2023
    Typ kolies:
    Gélové
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    Typ kočíka:
    kombinovaný
    ISOFIX:
    áno ( pomocou bázy)

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie