Kombinovaný kočík 2 v 1 Bebetto Yoddi 2024

    Kód:

    519,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Kombinovaný kočík Bebetto Yoddi je úplne nový kočík založený na najnovších trendoch. Yoddi je kočík, ktorý si zamilujete. Je nielen najľahší (vo vaničkovej verzii váži len 10,5 kg), ale ponúka aj najmodernejšie funkcie, vyvinuté na základe potrieb a návrhov zákazníkov.

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÝ KOMBINOVANÝ KOČÍK BEBETTO YODDI 2024

    YODDI VANIČKA 

    Vanička kočíka je mimoriadne ľahká vďaka ľahkému plastu EPP. Je vybavená hrubým, prešívaným, pohodlným matracom. Aktívny mechanizmus na strieške umožňuje rýchle nastavenie striešky - stačí stlačiť rukoväť na prenášanie kočíka. To je neoceniteľné, keď vezmete svoje dieťatko von na prechádzku. Strieška môže byť predĺžená tak, aby poskytovala prirodzenú ochranu  pred intenzívnym slnkom.

    Pozornosť si zaslúži vetranie v kočíku Yoddi. Strieška je vybavená skrytou ventilačnou sieťkou s oveľa väčšou plochou ako u iných kočíkov tejto triedy. Vanička kočíka Yoddi má aj skrytý zadný ventilačný panel. Toto riešenie zaisťuje dostatočné vetranie aj v tých najväčších horúčavách a poskytuje malému pasažierovi optimálne podmienky na cestovanie. Sieťka môže fungovať aj ako okienko, vďaka ktorému sa môžete do kočíka pozerať bez toho, aby ste rušili spánok dieťaťa.

    Poťah UV50+ – vo vaničke aj v kočíku – pôsobí ako bariéra, ktorá chráni pred prenikaním slnečného žiarenia do interiéru kočíka.

    ŠPORTOVÁ SEDAČKA

    Kočík Yoddi je najlepším príkladom toho, ako funkčný môže byť kočík. Sedačka má všetko, čo očakávate od modelu, ktorý má byť na jednej strane ľahký (najľahší kočík medzi kočíkmi Bebetto), a na druhej strane musí zvládnuť všetky požiadavky. Športová verzia kočíka Yoddi navyše spĺňa požiadavky na používanie aj staršími, ťažšími deťmi (do 4 rokov alebo s hmotnosťou do 22 kg).

    Vďaka novému spôsobu ušitia striešky sa dokonale prispôsobí polohe chrbtovej opierky a neustále poskytuje ochranu pred slnkom či vetrom.

    Nánožník v Yoddi je úplne novým pohľadom na úlohu tohto prvku. Spája v sebe funkcie prikrývky aj spacieho vaku. Dokonale zakryje dieťa počas prechádzok a umožní mu zostať v pohodlí aj v nepriaznivom počasí. Mäkká povrchová úprava na bokoch sedačky znamená, že ju dieťa môže používať ako pohodlnú lakťovú opierku. Pohodlie dieťaťa zabezpečuje aj mäkký matrac.

    POHODLNÝ, KOMPAKTNÝ A AGILNÝ RÁM

    Yoddi je založený na pohodlnom, ľahkom, čiernom ráme. Je vybavený úzkymi, nefúkateľnými kolesami. Vďaka tomuto riešeniu si kočík perfektne poradí aj v náročnom teréne. Je mimoriadne obratný - a zároveň je ľahší ako podobné konštrukcie a nevyžaduje si starostlivosť o tlak v pneumatikách.

    Nastaviteľné zadné tlmenie nárazov umožňuje nastaviť odpruženie v závislosti od úrovne zaťaženia kočíka. Systém SAS tlmí nárazy pri jazde po nerovnom povrchu a DMS chráni pred zablokovaním kolies pri prekonávaní prekážok.

    Kočík Yoddi môžete zložiť do kompaktnej veľkosti, čo výrazne uľahčuje prepravu. A čo viac - kočík so športovou sedačkou je možné zložiť bez toho, aby ste ho vybrali z rámu - v smere aj proti smeru jazdy. Yoddi sa zmestí aj do relatívne malého kufra.

    TAŠKA

    Yoddi je vybavený štýlovou a priestrannou taškou - jednou z najväčších v ponuke Bebetto. Vďaka tomu sa tam zmestí nielen príslušenstvo zahrnuté v súprave (pláštenka proti dažďu, moskytiéra a držiak na poháre), ale predovšetkým všetky hygienické doplnky potrebné pri prechádzke s dieťaťom.

    Yoddi ponúka veľa nových vecí, pokiaľ ide o dizajn kočíkov. To z neho robí ideálnu ponuku pre ľudí, ktorým záleží na jedinečných riešeniach. 

    Prednosti modelu Yoddi:

    • úplne nový vzhľad vaničky – vrátane: vďaka dvojklinovému dizajnu striešky, veľkej vetracej sieťke a prednému ventilačnému panelu;

    • moderný kočík – s dizajnovým a funkčným poťahom;

    • atraktívne detaily - jemné prešívanie, rukoväť s názvom modelu, pútavé prívesky Bebetto (na vaničke a poťahoch kočíkov)

    • prešívaný interiér vaničky a matraca.

    Súčasťou kočíka je: moskytiéra, držiak na pohár a pláštenka. Ku košíku na spodok kočíka je možné dokúpiť odnímateľnú tašku.

    INŠTALÁCIA AUTOSEDAČIEK:

    Pomocou adaptérov je možné do konštrukcie kočíka Bebetto môžete pripevniť cez 20 typov autosedačiek najobľúbenejších značiek ( info u predajcu 0907 953 254 ). Kočíky Bebetto sú kompatibilné s adaptérmi Bobostello Multi Comfort, ktoré majú systém používaný na zníženie vôle a nastavenie uhla sklonu autosedačky, čo je úplne inovatívne riešenie, ktoré umožňuje prepravu dieťaťa vo vhodnej polohe (ležanie pre bábätká do cca 6 mesiacov a sedenie pre väčšie deti ). 

    Tabuľka dát

    Rok:
    2024
    Typ kolies:
    Gélové
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    Typ kočíka:
    kombinovaný
    ISOFIX:
    áno ( pomocou bázy)
    Váhová / výšková kategória:
    do 22 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie