• Novinka

Venicci Claro Caramel kombinovaný kočík 2v1

Kód: KLVECLOc

667,00 €
S DPH Skladom, doručenie do 4 pracovných dní

Claro je kočík pre mamičky, ktoré sa chcú s ľahkosťou pohybovať v zhone mesta. Pozrite sa, aký obratný a skladný môže byť kočík. Zažite nový rozmer z prechádzok aj z cestovania.

Množstvo
Skladom, doručenie do 4 pracovných dní

Pridať do zoznamu prianí

VENICCI CLARO KOMBINOVANÝ KOČÍK 2V1

Agilný. Jeden pohyb stačí na to, aby ste rám kočíka ľahko zložili a mohli ho voľne pohybovať bez toho, aby ste sa cítili zaťažení jeho hmotnosťou. Vieme, že ľahkosť je vlastnosť kočíka, ktorú vyhľadávajú nielen rodiny, ktoré každodenne využívajú schody. To je výhoda pre každú mamičku, ktorá – ako to už v meste býva – robí veľa vecí naraz. S Claro to zvládnete bez stresu. Kočík zložíte za pár sekúnd a následne si ho hodíte na rameno vďaka špeciálnemu popruhu, ktorý je pridaný pre vaše pohodlie. Hoci je rám Claro ľahký, hliníková konštrukcia je vysoko odolná. Áno, toto je kočík, ktorý bude s vaším dieťatkom dlhé roky. Prechádzajte sa ulicami mesta s ľahkosťou a štýlom

Claro je kočík určený na prechádzky mestom. Nemusíte sa báť povrchu ani prechádzať úzkymi uličkami – jeho najväčšou prednosťou sú obratnosť a ľahkosť.

Môžete ho tiež pri cestovaní jednoducho zbaliť alebo zložiť. Tieto a mnohé ďalšie prvky sme vylepšili do najmenších detailov, aby sme zaistili, že vás na ceste nič nesklame. To vám umožní sústrediť sa na to, čo je naozaj dôležité – na vytváranie krásnych spomienok.

S Claro je mesto vaše. Pri jeho navrhovaní sa myslelo nielen na slobodu cestovania, ale aj na vybavenie pre každú prechádzku. Skladanie kočíka, vkladanie do kufra, prenášanie a dokonca aj nosenie po schodoch.

S Claro je to jednoduché okrem iného aj vďaka použitiu ľahkého EPP materiálu, z ktorého je vyrobené dno vaničky. Nielenže váži málo, ale tiež neabsorbuje vodu a je odolný voči slnečnému žiareniu a vysokým teplotám.

Inovácia v záujme pohodlia

V Claro sme sa postarali o všetky prvky, ktorým venuje pozornosť každý náročný rodič. Kočík má pamäťové tlačidlá, ktoré vám umožnia pripojiť a odpojiť vaničku jednou rukou. Táto funkcia je perfektná, keď idete s dieťatkom von. Kompaktná veľkosť z neho robí dokonalého spoločníka na ďalšie cesty a rýchle skladanie kočíka ešte viac uľahčuje život rodičom.

Vo Venicci musí ísť estetika ruka v ruke s pohodlím a bezpečnosťou. Preto má látka v Claro filter UPF 50, vďaka ktorému je vaše dieťatko chránené pred škodlivým UV žiarením.

Stanovuje nové štandardy pre cestovanie v meste

Nechajte svojho drobca počas spoločných prechádzok voľne obdivovať svet. V každej životnej etape to zvládne bezpečne, v kočíku – zabalené a šťastné. Vanička mu umožní pozerať sa do diaľky cez panoramatické vetranie vo vaničke, čo mu umožňuje pokojne objavovať svet na brušku, keď je bábätko čoraz zvedavejšie na svoje okolie.

Kočík je aj odvetrávaný. Predovšetkým poskytuje pohodlie pri cestovaní, keď počasie vonku nabáda na dlhé výlety. Vaše dieťatko môže voľne dýchať aj pri vysokých teplotách.

S Claro môžete chodiť bezstarostne

Claro má malé, agilné gélové kolieska, ktoré zaručujú vysokú odolnosť a dobré tlmenie nárazov. Pozornosť venovaná každému detailu, nádherné dekorácie a jemný vzor vyrazený vo vnútri vaničky vás nútia vziať si tento kočík do mesta s hrdosťou. Claro však nie je len estetickým dizajnom, ale predovšetkým konštrukciou, ktorá zaisťuje bezpečnosť vás a vášho dieťatka pri každej prechádzke. Postarané je o všetko, vrátane odraziek v kočíku a vaničke. Pokojné výlety a príjemné spomienky sú zaručené.

Lepšie spolu

Prechádzka je predovšetkým o užívaní si spoločne stráveného času. Vieme, že spolu je vždy väčšia zábava, a preto za vami Claro prichádza aj s kompletnou, rozsiahlou sadou, ktorá

obsahuje návlek na nohy, ktorý udrží vaše dieťatko stále v teple, prebaľovacia podložka,ktorú môžete spokojne použiť aj ako podložku pri sedení,  pláštenka a praktická taška. Ide o nevyhnutný doplnok počas prechádzok – každý rodič vie, že do tašky pre batoľatá by sa mal zmestiť takmer celý jeho svet. Toto je presne ten prípad.

Čo v sete nájdete?

• rám Claro 

• vanička Claro 

• sedačka do kočíka Claro 

• návlek na nohy do športového kočíka 

• prebaľovacia podložka

• taška Claro

• pláštenka do dažďa

*Ku kočíku je možné dokúpiť adaptéry na autosedačky rôznych známych značiek /cena za sadu 20€, viac info na t.č. 0907953254/

*Je možné dokúpiť vyvyšovacie adaptéry na vaničku a športovú sedačku. Sú mimoriadne vhodné pre vyšších rodičov / cena za sadu 21€, viac info na t.č. 0907953254/

Vanička:

Vonkajšia dĺžka: 99 cm

Vonkajšia šírka: 58 cm

Výška: 114 cm

Dĺžka matraca: 74 cm

Šírka matraca: 33 cm

Hmotnosť s rámom: 10,7 kg

Hmotnosť dieťaťa: do 9 kg

Športový kočík:

Dĺžka: 95 cm

Šírka: 58 cm

Výška: 110 cm

Hmotnosť s rámom: 10,4 kg

Hmotnosť dieťaťa: do 22 kg

Košík:

Max. nosnosť: 3 kg

Tkanina: vodeodolná

Kolesá: bezdušové

Rukoväť: teleskopická

Zložený rám s kolesami:

Dĺžka: 63 cm

Výška: 37 cm

Šírka: 58 cm

Hmotnosť s kolesami: 6,9 kg

Hmotnosť bez kolies: 4,8 kg

KLVECLOc

Tabuľka dát

Rok:
2024
Typ kolies:
Gélové
Možnosť pripevnenia autosedačky:
Áno ( pomocou adaptérov )
Predné otáčacie kolesá:
Áno ( s možnosťou zaaretovať )
Počet kolies:
štvorkolesové
Typ kočíka:
Kombinovaný 2 v 1, s možnosťou 3 v 1 / s vajíčkom/
Váhová / výšková kategória:
Vanička do 9 kg, športová sedačka do 22 kg
Nastavenie výšky rukoväte:
teleskopická
Systém skladania jednou rukou:
áno

Špecifické referencie

Produkt pridaný na porovnanie