• Novinka
  • Novinka

Kunert Arizo Premium Gold kombinovaný kočík 2v1 alebo 3v1

Kód: KLKUAROg

498,00 €
S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

KUNERT Arizo Premium Gold je ľahký kombinovaný kočík, navrhnutý s ohľadom na pohodlie vás aj vášho dieťatka. Nezabudlo sa ani na moderný vzhľad. Zlatý rám, karbónová rukoväť, štýlové kolesá a elegantný batoh vám určite spríjemnia prechádzky.

Autosedačka / vajíčko
Vyberte farebnosť
Množstvo
Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

Pridať do zoznamu prianí

KOMBINOVANÝ KOČÍK KUNERT ARIZO PREMIUM

Vanička:

Bezpečná prechádzka za každého počasia. Detský kočík Arizo je ideálny do každého počasia. Je vybavená ventilačným panelom zapínaným na zips, ktorý zaisťuje optimálne prúdenie vzduchu vo vaničke. Je to ideálne riešenie v horúcich letných dňoch alebo aj v chladnejších mesiacoch. Správnym vetraním kočíka ochránite dieťa pred prehriatím počas horúceho počasia a zabezpečíte mu dostatočné vetranie a čerstvý vzduch.

Kočík je vybavený aj slnečnou clonou UV50 všitou do striešky vaničky. Bez ohľadu na intenzitu slnečného žiarenia je vaše dieťa účinne chránené pred škodlivými účinkami UV žiarenia. Tento inovatívny prvok sa stará nielen o zdravie bábätka, ale eliminuje aj potrebu používania ďalších slnečníkov. Vo vnútri vaničky je mäkký matrac a jej boky sú tiež lemované mäkkým materiálom - zaručujú dobrý spánok a bezpečnosť vášho dieťatka pri každej prechádzke. Vnútorná vrstva vaničky sa zapína na zips a dá sa jednoducho odopnúť a vyprať.

Športová sedačka:

Športovú sedačku Arizo môžete namontovať smerom alebo proti smeru jazdy. Bábätko môže byť tvárou k vám (vtedy sa s ním môžete voľne rozprávať a udržiavať očný kontakt) alebo sa bude pozerať na okolie spredu (keď bude staršie a bude sa viac zaujímať o svet okolo seba). Chrbtovú opierku kočíka môžete jednoducho nastaviť do štyroch polôh. Od polohy v ľahu, najpohodlnejšej pre spiace dieťa, až po polohu úplne vzpriamenú – keď už bábätko dobre sedí samo. Vďaka nastaveniu opierky nôh v kočíku nevisia nôžky bábätka bezvládne. Hodí sa aj počas zdriemnutia – predĺži sedadlo, vďaka čomu dieťa spí oveľa pohodlnejšie. Je vybavený 5-bodovými bezpečnostnými pásmi, ktoré dieťa samo nerozopne a zábranou. Tieto prvky zaisťujú dieťa na mieste a chránia pred pádom, takže sa o bezpečnú cestu nemusíte báť. Kočík môžete používať bez ohľadu na poveternostné podmienky. Návlek na nohy poskytne teplo a pohodlie aj v chladnejších dňoch a vetracie okienko v strieške kočíka zaručí voľné prúdenie vzduchu, udržiava ideálnu teplotu vo vnútri. Sedačka má dodatočný mäkký matrac, ktorý zvyšuje pohodlie dieťaťa. Matrac môžete jednoducho vybrať a vyprať.

Skladanie a rozkladanie:

Kočík Arizo bol navrhnutý tak, aby uľahčil cestovanie a skladovanie doma. Intuitívne systémy skladania a rozkladania znamenajú, že kočík možno rýchlo pripraviť na použitie alebo zložiť, keď nie je potrebný. Vďaka inteligentným pamäťovým tlačidlám ľahko uvoľníte vaničku a športovú sedačku jednou rukou. Potom jedným pohybom zložíte rám do kompaktnej veľkosti aj spolu s kočíkom. Kočík Arizo je vybavený aj inovatívnym systémom rýchleho zloženia vaničky naplocho. Stačí pár pohybov a vanička sa sploští, čo vám umožní uložiť ju v aute alebo skrini.

Rám

• Rám je vyrobený z ľahkého, ale odolného hliníka, preto je kočík manévrovateľný a ľahko ovládateľný.

• Doprajte svojmu dieťatku kvalitný spánok vďaka pokročilému systému tlmenia nárazov, ktorý sa skladá z dvoch prvkov: tlmenie nárazov zadného kolesa a dodatočné bočné tlmenie nárazov. Odpruženie zadného kolesa vyvažuje hmotnosť kočíka a umožňuje mu hladký pohyb po hrboľatých cestách. Kočík má navyše bočné tlmenie nárazov, ktoré sa dá jednoducho zapnúť alebo vypnúť pomocou jednoduchého mechanizmu. Po otočení tlmičov je kočík pružnejší a prispôsobí sa povrchu, čím sa znížia otrasy, ktoré vaše dieťa cíti. Pri chôdzi po rovných povrchoch sa oplatí vypnúť bočné tlmenie nárazov.

• Bezpečnostný pás na rukoväti

Bezpečnostný popruh pripevnený k rukoväti zaisťuje, že kočík neopustí vašu ruku, keď budete rozptýlení. Bezpečnosť vášho dieťaťa je našou prioritou, a preto naše riešenia zaisťujú plnú kontrolu nad kočíkom aj v náročných podmienkach.

• Predné kolesá s priemerom 19 cm a zadné kolesá s priemerom 26 cm, vďaka čomu si kočík dokonale poradí na rôznych povrchoch. Pohybujte sa bez strachu po chodníkoch, poľných cestách alebo aj v náročnom teréne. Rukoväť vyrobená z materiálu karbónovej štruktúry je nastaviteľná, takže si ju ľahko prispôsobíte svojej výške, a protišmykový povrch poskytne pevný úchop aj pri dlhých prechádzkach.

• Veľký a módny batoh 

Kočík je dodávaný s batohom, ktorý má po stranách dve vrecká, je ideálny na uloženie fólie alebo moskytiéry. Košík vám umožní nielen vziať si všetky potrebné veci a hračky na prechádzku, ale poslúži aj pri nakupovaní. Batoh je priestranný, vyrobený z ekokože, ľahko sa čistí. Môžete ho pripevniť na rám kočíka alebo nosiť na chrbte.

Príslušenstvo ku kočíku Arizo:

• Držiak na fľašu - držiak na fľašu do kočíka je praktický doplnok, ktorý uľahčuje život každej mladej rodine. Tento praktický držiak je špeciálne navrhnutý tak, aby udržal fľašu vášho dieťaťa na dosah počas prechádzok alebo výletov. Môžete ho jednoducho namontovať na rukoväť kočíka a poskytnúť tak bezpečné miesto na uloženie fľaše alebo pohára s vodou pre vášho drobca.

• Pláštenka a sieťka proti hmyzu

Farebnosti ARE-11-15 sú celé z ekokože

Ku kočíku Arizo 2v1 je možné dokúpiť autosedačku Cosmo 0+/ od 40-87 cm, certifikácia ECE R129 I-SIZE, autosedačka sa dokupuje v cene 99€ vrátane adaptérov/ a vytvoriť si kočík 3v1  alebo pomocou vhodných adaptérov sa môžu pripevniť aj autosedačky iných známych značiek ( o podrobný zoznam požiadajte predajcu).

KLKUAROg

Špecifické referencie

Produkt pridaný na porovnanie