Fusak Dorjan Arctos s kožušinkou

    Kód:

    53,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254
    ARCTOS je  ideálny multifunkčný, predlžovací fusak s kožušinou. Mäkký a teplý, chráni vaše dieťatko pred chladom, vetrom a dažďom. Fusak je vhodný do vaničky kočíka, športovej sedačky aj autosedačky.
    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na dotaz

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÝ PREDLŽOVACÍ FUSAK DORJAN ARCTOS S KOŽUŠINKOU 

    Je vyrobený z dvoch častí. Spodná časť je odopínateľná na zips, vytvára ďalší prvok - pohodlnú a praktickú tašku, ktorá sa dá zavesiť na rám konštrukcie.

    Po odopnutí zipsu na spodnej časti vznikne menší fusak, ktorý je ideálny pre novorodencov,  dá sa dať do autosedačky a dieťa bude aj počas cesty v aute zakryté. Fusak sa môže dať do vaničky alebo športového kočíka. V hornej časti má špeciálne otvory a sťahovaciu šnúrku, vďaka ktorej sa neposúva z autosedačky alebo kočíka.
    Fusak sa dá ľahko otvoriť, čo pomáha pohodlne umiestniť dieťa.

    Horná časť pod krkom sa dá vyrolovať a prichytiť na dva špeciálne kolíky, aby táto časť nerušila dieťa.

    Prednosťou je neporovnateľne mäkký vnútorný materiál, z ktorého je fusak ušitý. Na vonkajšej strane je vodotesná tkanina. Kožušinka je exkluzívne príslušenstvo, ktoré sa dá v prípade potreby ľahko oddeliť, pretože je na zips. Okrem toho je v hornej časti prišitý sťahovák, takže za nepriaznivého počasia môžete fusak jemne pritiahnuť okolo hlavičky dieťatka a žiadny vietor ani chlad ho už nebudú obťažovať.

    Tabuľka dát

    Rok:
    2019

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie