Odrážadlo/bicykel Colibro TremixUP Rose

    Kód: R/CO/TREMIX/UP/RO

    89,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    COLIBRO TREMIX UP ODRÁŽADLO A BICYKEL 

    V závislosti od veku vášho dieťaťa môžete bicykel TREMIX používať v jednej z nasledujúcich konfigurácií:

    1.Kočík – pre deti od 1 do 2 rokov. V tejto konfigurácii bicykel nahrádza kočík. Sedačka má chrbtovú opierku s bezpečnostnými pásmi a krúžkom na ochranu dieťaťa. V zadnej časti bicykla je vodidlo (posunovač) s 3-stupňovým nastavením výšky, vďaka ktorému môže rodič bicykel pohodlne tlačiť a manévrovať. Počas tejto doby sa nohy dieťaťa pohodlne opierajú o pedále namontované pod rámom bicykla a tvoria opierku nôh.

    2.Trojkolesová jazda – pre deti od 1 do 2 rokov. V tejto konfigurácii sú pedále, operadlo, bezpečnostný krúžok a vodidlo (posun) odstránené a zadné kolesá sú od seba vzdialené. Bábätko pohodlne sedí na nízkej sedačke a pomaly sa tlačí nožičkami.

    3.Trojkolka – pre deti od 2 do 3 rokov. V tejto konfigurácii má bicykel nainštalované pedále a zadné kolesá sú od seba vzdialené. Operadlo, poistný krúžok a vedenie (posunovač) sú demontované. Sedačku prispôsobíme výške dieťaťa tak, aby ľahko dosiahlo na pedále s mierne pokrčenými nohami. Trojkolka je bezpečná a naučí vás plynulo šliapať do pedálov.

    4. Balančný bicykel – pre deti od 3 do 4 rokov. Vďaka inovatívnemu patentovanému systému stlačením iba 3 tlačidiel a bez demontáže akýchkoľvek prvkov premeníte trojkolku na praktický vzdelávací balančný bicykel. Stačí pripojiť zadné kolesá do jedného stabilného dvojitého kolesa a odstrániť pedále. Pedále sa dajú odstrániť stlačením jediného tlačidla a nie sú potrebné žiadne nástroje. Balančný bicykel sa považuje za najlepší spôsob, ako sa naučiť jazdiť na bicykli. Vaše dieťa sa rýchlo naučí udržiavať rovnováhu a prechod na bežný dvojkolesový bicykel bude len formalita. V tejto konfigurácii sú pedále, operadlo a vodidlo (tlačidlo) odstránené.

    5. Dvojkolesový bicykel s posúvačom - pre deti od 4 do 5 rokov. Keď sa dieťa naučí jazdiť na bicykli samo, je dôležité, aby mal rodič možnosť sa zabezpečiť. Vďaka posúvaču namontovanému na zadnej strane bicykla môže rodič udržať bicykel vo vertikálnej polohe, keď dieťa stratí rovnováhu. V tejto konfigurácii sú pedále namontované na prednom kolese, zadné kolesá sú spojené a sedadlo a riadidlá sú prispôsobené výške dieťaťa. Toto je posledná fáza učenia sa šoférovať.

    6. Dvojkolesový bicykel - pre deti od 4 do 5 rokov. Keď vaše dieťa zvládne balansovanie na balančnom bicykli a šliapanie na dvojkolesovom bicykli, môže samostatne jazdiť pod dohľadom rodiča. V tejto konfigurácii sú pedále pripevnené k prednému kolesu a sedadlo a riadidlá sú prispôsobené výške dieťaťa, čím vzniká dvojkolesový bicykel poháňaný pedálmi. Vďaka tejto funkcii môže byť TREMIX UP dlho obľúbenou hračkou vášho dieťaťa.

    Hlavné výhody bicykla 6 v 1 TREMIX UP od Colibro:

    - až 6 rôznych konfigurácií, ktoré vám umožnia používať bicykel po dlhú dobu,

    - jednoduchý a beznástrojový systém na premenu bicykla a jeho prispôsobenie veku dieťaťa,

    - gumené pneumatiky zaisťujú vynikajúcu priľnavosť (Pozor na podobné výrobky s EVA kolesami, ktoré neposkytujú priľnavosť na mokrom a klzkom povrchu!),

    - gumené protišmykové rukoväte riadidiel,

    - pevná konštrukcia, ktorá bez problémov unesie váhu aj 5-ročného dieťaťa,

    - nastaviteľná výška sedadla a vzdialenosť riadidiel od dieťaťa,

    - vodidlo (tlačidlo) s 3-stupňovým nastavením výšky,

    - športový štýl,

    - ideálny darček pre každú príležitosť,

    - sedlo s odnímateľným operadlom, bezpečnostným krúžkom a bezpečnostnými pásmi.

     Technické špecifikácie:

    Dĺžka: 67 cm

    Šírka (trojkolesová verzia): 46 cm

    Priemer kolies (predné/zadné): 22 cm/18 cm

    Šírka kolies: 4 cm

    Vzdialenosť od okraja sedadla k rukoväti riadidiel: 24 cm - 27 cm

    Vzdialenosť od okraja sedadla k maximálnej vzdialenosti pedálov: 32 cm - 37 cm

    Výška sedadla: 31 cm - 37 cm

    Výška vodítka (posúvača): 84 cm – 93 cm

    Maximálna hmotnosť dieťaťa: 25 kg

    Zhoda s normou: EN 71-1-2-3

    CE certifikát – áno

    Hmotnosť: 5,9 kg

    R/CO/TREMIX/UP/RO

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie