Colibro Board prídavný stupienok/skejtík ku kočíku so sedadlom

    Kód: KLCOBOARD

    85,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Univerzálne stúpadlo 2v1 na kočík je novinkou v ponuke Colibro. Je to perfektný doplnok k vášmu kočíku. Vďaka nej pohodlne prepravíte aj svoje staršie dieťa, ktoré už nepoužíva kočík.

    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Stupienok/ skejtík/ plošina Colibro Board je možné použiť ako stupienok pre stojace dieťa alebo ako plošinu so sedačkou, ktorá umožňuje prepravu dieťaťa v sede. Sedačka má pohodlnú funkciu nakláňania dopredu, takže ak sa chce vaše dieťa postaviť a pokračovať v jazde v stoji, nie je potrebné ju úplne vyberať. Sedačka má pohodlnú mäkkú podložku vyplnenú špeciálnou penou zaisťujúcou pohodlie sediaceho dieťaťa.

    Montážny systém umožňuje spojiť Board Colibro s väčšinou kočíkov dostupných na trhu (nemusí to byť kočík Colibro). Ramená predlžovacej jednotky sú nastaviteľné v 2 rovinách: teleskopická dĺžka a horizontálne nastavenie. Teleskopické nastavenie dĺžky umožňuje posunúť stupienok bližšie ku konštrukcii kočíka alebo od nej. Horizontálne nastavenie zväčšuje alebo zmenšuje uhol ramena, vďaka čomu môžete stupienok prispôsobiť šírke kočíka. Nástavec má navyše ramená nastaviteľné vo vertikálnej rovine, čo zároveň slúži na správne vyrovnanie plošiny voči zemi. Ramená sú pripevnené k prvkom konštrukcie kočíka pomocou špeciálnych svoriek s pružnými popruhmi s nastaviteľnou dĺžkou.

    Pevné kolesá zo syntetického kaučuku majú tlmiče, vďaka ktorým je chod tichý a hladký. Kolesá sú otočné, takže sa pri otáčaní kočíka nezablokujú. Syntetický kaučuk je pružný a veľmi oteruvzdorný materiál. Jeho ďalšou výhodou je oveľa lepšie tlmenie nárazov ako v prípade gumy alebo iných materiálov používaných pri výrobe kolies.

    Plošina je vyrobená z pevného matného materiálu a jej horná plocha má protišmykové rebrá. Toto je dôležitá vlastnosť, keď svoje dieťatko prepravujete v stoji.

    Všestrannosť je hlavnou výhodou doplnku COLIBRO 2-v-1. Testovali sme to s viac ako dvadsiatimi rôznymi modelmi kočíkov. Boli medzi nimi multifunkčné kočíky, tak aj kočíky rôznych typov. Stupienok skvele fungoval aj s kočíkmi pre dvojičky, takže je vďaka nemu je možné prepraviť až tri deti. Všestrannosť skejtu Colibro je navyše ovplyvnená možnosťou zloženia, rozloženia alebo sklopenia sedačky.

    HLAVNÉ VÝHODY:

    SO SEDAČKOU ALEBO BEZ - dieťa je možné prepravovať na stupienku v stoji alebo v sede. Ďalšou výhodou je možnosť sklápania sedadla.

    UNIVERZÁLNY MONTÁŽNY SYSTÉM - je možné namontovať na väčšinu kočíkov dostupných na trhu vďaka univerzálnemu montážnemu systému nastaviteľnému v 3 rovinách.

    KOLESÁ S TLMIČMI - syntetický kaučuk výborne tlmí nárazy, robí kolesá tichými a je optimálnym materiálom používaným na kolesá tejto veľkosti. Vďaka dodatočnému pružinovému odpruženiu je Colibro Board ideálny pre mestské podmienky.

    SYSTÉM OTOČNÝCH KOLIES - kolieska sú otočné, vďaka čomu sa stupienok otáča s kočíkom a kolieska sú odolnejšie voči oderu.

    Technické špecifikácie:

    Značka: Colibro

    Čierna farba

    Účel použitia: deti od 15 mesiacov do hmotnosti 20 kg

    Rozmery:

    Dĺžka (v závislosti od polohy ramien): 38 - 66 cm

    Šírka platformy: 41 cm

    Rozstup ramien: 30 - 80 cm

    Výška bez sedadla: 18 cm

    Výška so sedadlom (v závislosti od nastavenia): 43 - 50 cm

    Priemer koliesok - 12 cm

    Hmotnosť: 3,8 kg

    KLCOBOARD

    Tabuľka dát

    Váhová / výšková kategória:
    do 20 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie