Kočík športový Cavoe Axo Style 2022

    Kód: KLCAAOST

    425,00 €
    S DPH

    Cavoe Axo Style 2022 je luxusný športový kočík s možnosťou nasadenia športovej sedačky v smere alebo proti smeru jazdy. Polohovanie operadla do ľahu a predĺžiteľná opierka nôh sú obzvlášť výhodné, keď vaše dieťatko zaspí počas prechádzky. Ideálne pre deti od narodenia do 22 kg! Skladanie aj bez odopínania sedadla.

    Taška ku kočíku
    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Sedačka sa dá zložiť spolu s konštrukciou bez zbytočného vyberania. Obojsmerné nasadenie umožňuje pohodlné sedenie podľa veku a preferencií dieťaťa. 48 cm dlhé operadlo je zárukou pohodlia aj pre väčšie dieťa. Ľahko použiteľné nastavenie operadla umožňuje nastavenie polohy v závislosti od situácie. Spolu s dvojpolohovou opierkou nôh môže byť sedadlo pohodlné na spanie alebo ako sedadlo na spoznávanie sveta počas prechádzok.

    Použitie päťbodových nastaviteľných vnútorných pásov poskytne rodičom záruku bezpečnosti dieťatka. Bariérka kočíka zaujme originálnym dizajnom. Poťah z ekokože ju chráni pred poškodením a uľahčuje čistenie. Možnosť otvoriť ju len na jednej , uľahčuje vkladanie dieťatka bez toho, aby ste ju museli celú odopínať.

    Výhodné je skladanie športovej sedačky naplocho spolu s rámom.

    Strieška má panel s predĺžiteľnou časťou . Clonidlo sa samostatne zipsuje a môže jednoducho odobrať. Skrytý zips umožní prispôsobiť dĺžku striešky aktuálnym podmienkam a potrebám. Použitie materiálov s UV filtrom dokazuje starostlivosť výrobcu o bezpečnosť detí. Teleskopické nastavenie dľžky podnožky.

    Sedadlo je možné použiť do 22 kg.

    Rám

    Ľahká moderná štruktúra so saténovým matným povrchom, príjemným na dotyk, vyzerá fenomenálne. Ľahký skladací systém so športovou sedačkou ocení každý, kto často cestuje autom. Blokáda proti samovoľnému rozloženiu umožňuje bezpečný prenos jednou rukou.

    Skladací mechanizmus na rukoväti je jednoduchý a rýchly. Kôš umiestnený pod rámom má veľkú kapacitu a reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť. Sklopná zadná stena koša je pre rodiča praktickým pohodlím a poskytuje rýchly prístup k zbalenému detskému príslušenstvu alebo nakupovaniu. Výškové nastavenie rukoväte.

    Kolesá

    Štyri veľké bezúdržbové kolesá s gumovým dezénom plne imitujú pneumatické kolesá. Použitá technológia zároveň zaručuje ľahkosť, nie je potrebné vymieňať dušu. Vďaka plne otočným predným kolesám je jazda s Cavoe Axo pôžitkom. Možnosť blokovať točenie umožňuje jazdu aj na náročnejších povrchoch, ako je štrk alebo piesok.

    Taška nakočík Axo ( dokupuje sa v cene 29€)

    Vďaka špeciálnemu dizajnu umožňuje nielen ukladanie, ale aj prebaľovanie dieťaťa. Vonkajšie a vnútorné vrecká zlepšia prehľadnosť v taške. Vybavená nástavcom na kočík a ramenným popruhom. Môžete ju kedykoľvek premeniť na prebaľovaciu podložku

    Základné vybavenie

    rám s kolieskami

    športové sedadlo s odnímateľným nánožníkom, ktorý môže slúžiť aj ako fusak alebo podložka

    Fólia poskytuje ochranu v chladných daždivých dňoch, je  odolná voči teplotným rozdielom. Vyrobená z priehľadného materiálu, ktorý je pre dieťa úplne bezpečný.

    KLCAAOST

    Tabuľka dát

    Rok:
    2022
    Typ kolies:
    Gélové
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    Typ kočíka:
    športový s možnosťou dokúpenia vaničky
    Váhová / výšková kategória:
    do 22 kg

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie