Jedálenská stolička Colibro Noto Agava

    Kód: KLCONO

    69,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Vysoká stolička NOTO 2v1 od COLIBRO spája funkcie stoličky na kŕmenie a detského ležadla. Ide o inovatívny a multifunkčný produkt, s ktorým bude spoločné stolovanie jednoduché a príjemné bez ohľadu na to, či je vaše dieťa trochu hladné alebo vyberavé.

    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Stolička na kŕmenie NOTO je mimoriadne multifunkčný produkt. Ľahko ju prispôsobíte výške dieťaťa, výške stola alebo jej uskladnenie, keď ju nepoužívate.

    COLIBRO NOTO má až 7 výškových nastavení, takže sa dá použiť ako vysoká stolička na kŕmenie pripevnená k rodičovskému stolu (s podnosom alebo bez podnosu) alebo ako nízka stolička pre staršie dieťa.

    Stolička na kŕmenie NOTO má 2 podnosy s trojstupňovým nastavením výsuvu alebo s možnosťou kompletnej demontáže. Po jej demontáži môžete prisunúť k stolu a jesť s dieťaťom rodinné jedlo. V zadnej časti stoličky sú špeciálne háčiky, na ktoré môžete zavesiť vybraný podnos. Podnos sa ľahko čistí a má držiak na poháre a vysoké okraje, ktoré zabraňujú pádu jedla a rozliatiu nápojov.

    Doplnkovou funkciou stoličky na kŕmenie NOTO je funkcia detského ležadla. Je to možné vďaka štvorstupňovému nastaveniu chrbtovej opierky (do ľahu) a trojstupňovému nastaveniu opierky nôh. Ak chcete premeniť svoju detskú stoličku na detské ležadlo na popoludňajší spánok, jednoducho položte opierku chrbta a opierku nôh do ležiacej polohy. Lehátko môže byť vysoké alebo nízke v závislosti od situácie. Vysoké ležadlo sa bude skvele hodiť napríklad pri kuchynskej linke alebo v iných každodenných situáciách, ktoré vyžadujú, aby ste stáli. Takto umiestnené lehátko poskytne pohodlný prístup k dieťaťu. Nízke ležadlo umiestnené v blízkosti kresla alebo pohovky uľahčí prístup k bábätku, keď budete po dlhom dni oddychovať.

    Bezpečnosť vášho dieťaťa zaisťujú päťbodové bezpečnostné pásy, nášľapná brzda a široké gumené zarážky na nohách stoličky proti skĺznutiu.

    Čalúnenie stoličky NOTO je vyrobené z matnej, na dotyk príjemnej ekologickej kože. Jeho povrch je pokrytý vrstvou polyuretánu, vďaka čomu sa ľahko čistí.

    HLAVNÉ VÝHODY:

    Funkcia detského ležadla – Stoličku NOTO je možné použiť ako detské ležadlo. Navyše, vďaka výškovému nastaveniu, môže byť lehátko nízke alebo vysoké v závislosti od situácie, v ktorej ho používate.

    Jednoduché čistenie - Stolička na kŕmenie NOTO má estetické, ľahko čistiteľné čalúnenie z ekologickej kože s vrstvou polyuretánu v štyroch módnych farbách. Nečistoty a zvyšky jedla ľahko odstránite vlhkou handričkou. Vonkajší podnos možno rýchlo a ľahko vybrať a vyčistiť.

    Bezpečné – Bezpečnosť vášho dieťaťa zaisťujú 5-bodové bezpečnostné pásy a špeciálna ochrana schodíkov, ktorá zabraňuje skĺznutiu dieťaťa zo sedačky. Široký rozstup nôh a veľké protišmykové gumené zarážky zaisťujú stabilitu stoličky aj vtedy, keď je dieťa nepokojné.

    Pohodlné – Sedačka je profilovaná tak, aby bola poloha dieťaťa pohodlná a stabilná. Bezpečnostné pásy sú výškovo nastaviteľné. Sú vyrobené z husto tkaných hladkých pások, ktoré neošúchajú jemnú detskú pokožku. Čalúnenie je mäkké vďaka penovej podšívke. Široká pohodlná opierka nôh poskytuje nohám dieťaťa stabilnú oporu.

    Funkčné - Stolička na kŕmenie NOTO má 7 výškových polôh, 4 polohy opierky chrbta, 3 polohy opierky nôh, 3 polohy predĺženia tácky a 2 tácky.

    Skladacia - Vďaka ľahko použiteľnému systému skladania nezaberie stolička na kŕmenie NOTO veľa miesta, keď ju nepoužívate. Stoličku zložíte naplocho stlačením tlačidiel na bokoch rámu.

    Dvojitý podnos – Vďaka použitiu dvoch podnosov je vaša detská stolička ešte praktickejšia. Možnosť rýchleho vybratia vonkajšieho podnosu urýchľuje upratovanie po jedle, zatiaľ čo spodný podnos naďalej chráni vaše dieťa. Oba podnosy je možné vybrať a stoličku presunúť priamo k doske stola.

    Technické špecifikácie:

    Účel použitia: deti od 6 mesiacov do 15 kg

    Rozmery stoličky:

    Dĺžka: 79 cm

    Šírka: 53 cm

    Výška: 83 - 103 cm

    Výška stoličky (od zeme): 57 - 77 cm

    Rozmery sedadla:

    Šírka: 33 cm

    Hĺbka: 22 cm

    Výška chrbtovej opierky: 44 cm

    Dĺžka plochy na spanie: 80 cm

    Vzdialenosť od podnosu k operadlu vo zvislej polohe: 20-23 cm

    Bezpečnostná norma – EN 14988

    Hmotnosť: 3,8 kg

    KLCONO

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie