Detská jedálenská stolička Colibro Picolo Dove

    Kód: KR/CO/PICOLO/DO

    49,00 €
    S DPH Skladom, doručenie do 4 pracovných dní

    Stolička na kŕmenie PICOLO od COLIBRO je napriek svojej minimalistickej podobe multifunkčným produktom. PICOLO sa nazýva stolička na kŕmenie 4 v 1, pretože sa dá použiť 4 rôznymi spôsobmi.

    Množstvo
    Skladom, doručenie do 4 pracovných dní

    Pridať do zoznamu prianí

    DETSKÁ JEDÁLENSKÁ STOLIČKA COLIBRO PICOLO

    Stolička na kŕmenie PICOLO od COLIBRO je napriek svojej minimalistickej podobe multifunkčným produktom. PICOLO sa nazýva stolička na kŕmenie 4 v 1, pretože sa dá použiť 4 rôznymi spôsobmi.

    Vysoká, voľne stojaca stolička na kŕmenie – v tejto konfigurácii má stolička dlhé nohy a vstavaný podnos. Vysoká stolička poskytuje väčšie pohodlie rodičom pri kŕmení dieťaťa a zabezpečuje, že dieťa je v podobnej výške ako jeho rodičia sediaci pri stole. Vďaka nastaviteľnému podnosu nemusí byť detská stolička stále umiestnená pri stole, takže dieťa môžete pohodlne nakŕmiť v každej situácii.

    Vysoká stolička na kŕmenie prisunutá k stolu – v tejto konfigurácii môžete zložiť podnos a položiť vysokú stoličku k doske stola. Dieťa tak môže jesť svoje jedlá spolu s rodičmi pri jednom stole. Bezpečnosť vášho dieťaťa zaisťujú 5-bodové bezpečnostné pásy a špeciálna ochrana, ktorá zabraňuje skĺznutiu dieťaťa zo sedačky.

    Nízka voľne stojaca stolička na kŕmenie – v tejto konfigurácii má stolička krátke nohy a vstavaný podnos. Opierku nôh možno namontovať alebo odstrániť v závislosti od výšky dieťaťa. Táto forma stoličky umožňuje pohodlne nakŕmiť o niečo väčšie dieťa, ktoré už môže samostatne chodiť. Vďaka možnosti pripútania dieťatka bezpečnostným pásom a zaistenia podnosom bude pre vás jednoduchšie držať ho na jednom mieste pri kŕmení.

    Nízka stolička – v tejto konfigurácii má stolička krátke nohy. Opierka nôh, vanička a bezpečnostné pásy sú odstránené. Je určený pre staršie deti a nemusíslúžiť nevyhnutne na kŕmenie. Môže fungovať ako samostatný detský nábytok.

    HLAVNÉ VÝHODY:

    Jednoduché čistenie - Stolička na kŕmenie PICOLO má estetické, ľahko čistiteľné čalúnenie z ekologickej kože v troch módnych pastelových farbách. Nečistoty a zvyšky jedla ľahko odstránite vlhkou handričkou. Vonkajší podnos možno rýchlo a ľahko vybrať a vyčistiť.

    Bezpečné – Bezpečnosť vášho dieťaťa zaisťujú 5-bodové bezpečnostné pásy a špeciálna ochrana, ktorá zabraňuje skĺznutiu dieťaťa zo sedačky. Široký rozstup nôh a veľké protišmykové gumené zarážky zaisťujú stabilitu stoličky aj vtedy, keď je dieťa nepokojné.

    Pohodlné – Sedačka je profilovaná tak, aby bola poloha dieťaťa pohodlná a stabilná. Bezpečnostné pásy sú výškovo nastaviteľné, takže nebudú tlačiť dieťa. Navyše sú vyrobené z husto tkaných hladkých pások, ktoré neošúchajú jemnú detskú pokožku. Čalúnenie je mäkké vďaka penovej podšívke. Široká pohodlná opierka nôh poskytuje nohám dieťaťa stabilnú oporu.

    Funkčné – Stoličku PICOLO používate 4 rôznymi spôsobmi v závislosti od situácie a výšky dieťaťa. Vďaka košíku na drobnosti zavesenom pod sedadlom môžete mať potrebné príslušenstvo vždy po ruke.

    Skladacia - Ľahko použiteľný systému skladania nezaberie detská stolička PICOLO veľa miesta, keď ju nepoužívate. Stačí stlačiť tlačidlá na bokoch sedadla a zložiť nohy vo vysokej aj nízkej konfigurácii stoličky.

    Dvojitý podnos – Vďaka použitiu dvoch podnosov je vaša detská stolička ešte praktickejšia. Možnosť rýchleho vybratia vonkajšieho podnosu urýchľuje upratovanie po jedle, zatiaľ čo spodný podnos naďalej chráni vaše dieťa. Oba podnosy je možné vybrať a stoličku presunúť priamo k doske stola.

    Technické špecifikácie:

    Účel použitia: deti od 6 mesiacov do 15 kg

    Rozmery vysokej stoličky:

    Dĺžka: 70 cm

    Šírka: 56 cm

    Výška: 92 cm

    Výška stoličky(od zeme): 74 cm

    Rozmery nízkej stoličky:

    Dĺžka: 42 cm

    Šírka: 49 cm

    Výška: 65 cm

    Rozmery sedadla:

    Šírka: 29 cm

    Hĺbka: 26 cm

    Výška chrbtovej opierky: 36 cm

    Vzdialenosť od podnosu k operadlu: 21 cm - 27 cm

    Bezpečnostná norma – EN 14988

    Hmotnosť: 3,8 kg

    KR/CO/PICOLO/DO

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie