Mäkká/prenosná vanička do kočíka Euro-Cart Doblo Taupe

    Kód: GM/EU/DOBLO/TA

    55,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Mäkká/prenosná vanička (prenosná vložná taška) do detského kočíka pre dvojičky  DOBLO od EURO CART.

    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Mäkká/prenosná vanička (prenosná vložná taška) je určená na použitie v kočíku pre dvojičky DOBLO alebo v kočíkoch od EURO-CART. Vanička je vyrobená z rovnakých látok a v rovnakých farbách ako kočík DOBLO, takže sa k nej perfektne hodí.

    Mäkká korbička je mäkká len podľa názvu. V skutočnosti má pevnú spodnú dosku a vystužené boky. Po nainštalovaní do kočíka drží svoj tvar a dokonale chráni dieťa. Názov „mäkká vanička“ je konvenčný názov pre detské vložné tašky, ktoré umožňujú premeniť športový kočík na vaničkový kočík pre novorodencov.

    Vanička sa montuje na plochú sedačku kočíka pomocou upevňovacieho systému. Vanička na kočík DOBLO má až 2 nezávislé upevňovacie systémy: karabíny a upínacie popruhy. Vďaka nim je  bezpečne umiestnená v kočíku a zaručuje bezpečnosť dieťaťa.

    Vonkajšie látky majú UV50+ filter. Je vybavená pripevnenou slnečnou strieškou. Vrchný kryt vaničky je možné úplne odstrániť, čo sa hodí v teplých dňoch. Vnútro je vyrobené z mäkkej bavlny v svetlosivej farbe. Prenosná vanička má aj popruhy na nosenie.

    Hľadáte mäkkú korbičku do iného kočíka ako EURO-CART DOBLO? Skontrolujte rozmery tejto vaničky. Snáď bude pasovať aj na váš kočík. Montážny systém je natoľko univerzálny, že ho možno namontovať na väčšinu konštrukcií dostupných na trhu.

    Technické špecifikácie:

    Rozmery:

    Dĺžka: 72 cm

    Šírka: 30 cm

    Výška: 21 cm

    Hmotnosť: 1,70 kg

    GM/EU/DOBLO/TA

    Tabuľka dát

    Rok:
    2024

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie