EasyGo Echo Ebony Black mäkká/vložná vanička do kočíka

    Kód: GM/EA/ECHO/EB

    45,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Mäkká vanička (detská vložná taška) do kočíka pre dvojičky/súrodencov  ECHO by EASYGO.

    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Mäkká vanička (detská vložná taška) je určená na použitie v kočíku EASYGO ECHO pre dve deti. Vanička je vyrobená z rovnakých látok a v rovnakých farbách ako kočík, takže sa k nemu perfektne hodí. Vďaka použitiu mäkkej vaničky môžete kočík ECHO  premeniť na súpravu 2 v 1 alebo na detský kočík s jednou sedačkou a jednou korbičkou/vaničkou.

    Mäkká korbička je mäkká len podľa názvu. V skutočnosti má pevnú spodnú dosku a vystužené boky. Po nainštalovaní do kočíka drží svoj tvar a dokonale chráni dieťa. Názov „mäkká vanička“ je konvenčný názov pre detské vložné tašky, ktoré umožňujú premeniť kočík na vaničkový kočík pre novorodencov.

    Vanička sa montuje na plochú sedačku kočíka pomocou upevňovacieho systému. Vanička ku kočíku ECHO má karabíny, ktoré sa upevňujú na spony v tvare "D" na bokoch sedačky. Vďaka nim jevanička bezpečne umiestnená v kočíku a zaručuje bezpečnosť dieťaťa.

    Mäkká korbička ECHO má odnímateľnú slnečnú striešku. Vrchný kryt sa dá úplne sňať, čo sa hodí v teplých dňoch. Vnútro je vyrobené z mäkkej bavlny v svetlosivej farbe. Vanička má aj popruhy na prenášanie.

    Technické špecifikácie:

    Rozmery :

    Dĺžka: 75 cm

    Šírka: 30 cm

    Výška: 20 cm

    Hmotnosť: 1,50 kg

    EasyGo
    GM/EA/ECHO/EB

    Tabuľka dát

    Rok:
    2024

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie