Autosedačka Joie i-Harbour Signature 40-105cm

    Kód: KLJOiHR

    315,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Objavte Joie i-Harbour Signature útulnú otočnú sedačku, ktorá udrží vášho drobca v bezpečí vďaka najaktuálnejšiemu certifikátu i-Size, ochrane pri bočnom náraze a pohodlnej polohe v ľahu pre deti od narodenia do približne 4 rokov /≤ 18,5 kg/. Kompatibilná s i-Base™ Encore ako súčasť otočného systému Encore /základňa i-Base™ Encore sa dokupuje samostatne/.

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    •Spĺňa najvyšší bezpečnostný štandard R129 a má certifikát i-Size pre bezpečné uchytenie vo vašom vozidle

    •Kompatibilná s i-Base™ Encore ako súčasť otočného systému Encore /dokupuje sa samostatne/

    •Otočenie o 360° na otočnej základni Encore pre jednoduché vkladanie a vyberanie dieťatka. Jednoduché otočné aktivátory Swivel™ na oboch stranách sedadla, umiestnené tam, kde prirodzene dosiahnete, aby sa sedadlo bez námahy otočilo

    •Opierka hlavy Tri-Protect™ pre bezpečnosť s tromi vrstvami ochrany vo vnútri opierky hlavy vrátane vrstvy patentovanej pamäťovej peny Intelli-Fit™

    •Odnímateľný panel Guard Surround Safety™ poskytuje dodatočnú ochranu pri bočnom náraze

    •Rozšíriteľný priestor okolo krku dieťaťa, keď je ramenný pás zdvihnutý

    •Zosilnená oceľová vnútorná škrupina sedadla na zvýšenie štrukturálnej integrity

    •3-dielna vložka opierky hlavy pre deti pre prispôsobenie a 6-polohový systém hlavovej opierky a popruhov Grow Together™, ktorý umožňuje súčasné nastavenie bez potreby opätovného navliekania popruhu

    •5 sklopných polôh sedadla pre použitie v smere jazdy aj v protismere jazdy

    •5-bodový bezpečnostný pás s mäkkými, polstrovanými poťahmi

    •Jednoduchý mechanizmus na utiahnutie bezpečnostného pásu jedným pohybom ruky

    Otočný systém Encore

    i-Harbour je súčasťou otočného systému Encore, ktorý sa mení tak, aby zaistil bezpečnosť pre vaše rastúce dieťa od narodenia do veku 4 rokov. Vďaka prispôsobeniu sa najnovším aktualizáciám bezpečnostného štandardu R129, certifikácii i-Size, inštalácii ISOFIX a bezproblémovej prestavbe zo smeru jazdy na smer jazdy, táto otočná autosedačka spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy do najmenších detailov, vďaka čomu je najlepší ochranný balíček pre vaše dieťa.

    Rotácia jednou rukou

    Vďaka jednoručným aktivátorom otáčania Simple Swivel™ na oboch stranách sedadla, ktoré sú umiestnené presne tam, kde prirodzene dosiahnete, nemôže byť zmena smeru jednoduchšia. Plynulé otáčanie o 360° zaisťuje bezproblémové vkladanie a vyberanie dieťaťa a plynulé zmeny smeru prepravy sedačky zozadu smerom dopredu.

    Útulná poloha na ležanie

    Sedačka s 5-stupňovou polohou naklonenia bez problémov uspokojí potreby vášho dieťaťa prepravovaného v smere aj proti smeru jazdy. Sedačku môžete prispôsobiť očakávaniam vášho dieťaťa bez toho, aby ste ju museli znova inštalovať. Bez ohľadu na to, či je sedačka v smere jazdy alebo v protismere jazdy, rodičia môžu rýchlo nastaviť polohu sedadla pre pohodlné a luxusné pohodlie dieťatka.

    Ochrana proti bočnému nárazu

    Zabezpečte, aby každé dobrodružstvo zostalo na bezpečnej strane s exkluzívnou opierkou hlavy Tri-Protect™ s pamäťovou penou Intelli-Fit™, ktorá je navrhnutá tak, aby optimálne chránila hlavu a krk vášho dieťaťa. Tým, že tlmí nárazy chráni  hlávku a krk deťatka v prípade nehody.

    Opierka hlavy, ktorá rastie s vaším dieťatkom.

    6-smerné súčasné nastavenie opierky hlavy a popruhu jednou rukou eliminuje ťažkosti s prevliekaním popruhu a zaisťuje správne prispôsobenie pre každé dieťa.

    Hmotnosť: sedadlo 7,4 kg | základňa Encore 7,1 kg

    Použitie: 40-105 cm, ≤ 18,5 kg

    Rozmery v smere jazdy: 67,3 x 52,8 x 56-63 cm (D x Š x V)

    Rozmery v protismere jazdy: 72,3 x 52,8 x 49-55 cm (D x Š x V)

    Osvedčenie o zhode: ECE R129/03

    KLJOiHR

    Tabuľka dát

    Rok:
    2023
    ISOFIX:
    áno ( pomocou bázy)
    Váhová / výšková kategória:
    Norma R129 od narodenia do 105 cm

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie