Športový kočík Joie Litetrax Pro

    Kód: KLJOLXPRO

    245,00 €
    S DPH Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Novinka! Kočík Litetrax Pro sa vyznačuje rýchlym a jednoduchým skladaním jednou rukou, bezdušovými gumovými kolesami PunctureProof™ odolnými proti prepichnutiu a pohodlnou táckou pre rodičov. Rukoväť a madlo kočíka potiahnuté ekokožou dodávajú eleganciu! Kočík je určený pre deti do 22 kg.

    Vyberte farebnosť
    Množstvo
    Informácie o dostupnosti na +421 907 953 254

    Pridať do zoznamu prianí

    Kočík Litetrax Pro ponúka veľa možností využitia: od bábätka až po väčšie dieťa. Medzi jeho prednosti patria gumené kolieska odolné proti prepichnutiu a dodatočné polstrovanie na sedadle. Na rám kočíka jednoducho pripevníte vaničku a autosedačku vďaka adaptérom (predávajú sa samostatne) a vytvoríte tak sadu 3 v 1.

    Pomocou adaptérov (predávajú sa samostatne) môžete namontovať na rám kočíka nasledujúce vaničky: ramble™, ramble™ XL, Calmi R129™ a autosedačky: I-Snug™, I-Snug 2™, I-Level Recline™, I-Gemm™.

    Kočík je so sedačkou v smere jazdy. Operadlo sedadla má 4-stupňové nastavenie do polohy ležmo. Po sklopení operadla je v zadnej časti sedadla k dispozícii ventilačný panel. Opierka nôh s mäkkým povrchom, nastaviteľná v dvoch smeroch. Kočík je určený pre dieťa s hmotnosťou do 22 kg.

    Predlžovacia strieška je vybavená ventilačným panelom a priezorom. Má vysokú ochranu pred slnkom UPF 50+

    Komfort nafukovacích kolies bez ich nafukovania, to sú kolesá PunctureProof™ , ktoré sú odolné proti prepichnutiu, umožňujú pohodlie nafukovacích kolies bez nutnosti ich dofukovať. Amortizácia zaisťuje hladkú jazdu na rôznych terénoch. Predné otočné kolesá s možnosťou aretácie pre priamu jazdu v náročnom teréne. Všetky kolesá sú odnímateľné. Nožná brzda má systém ShoeSaver™ - brzdenie jedným kliknutím. Kôš je priestranný s predným a zadným prístupom, do 4,5 kg.

    5-bodové pásy s poťahmi SoftTouch™, nastaviteľné v 3 výškach pre rastúce dieťa. Otočná bariérka je potiahnutá ekokožou, odnímateľná. Sedačka je vybavená systémom Flex™ - pružinové tlmenie nárazov, ktoré zaistí jazdný komfort v akomkoľvek teréne, vďaka čomu bude jazda s vaším drobcom až o 50 % plynulejšia.

    Rukoväť je potiahnutá mäkkou ekokožou. Súprava obsahuje šikovný organizér pre rodičov s vreckom na drobnosti a dva držiaky na pohár, ako aj pláštenku na kočík.

    Kočík rýchlo zložíte jednou rukou pomocou popruhu umiestneného v strede sedadla a automatického bezpečnostného zámku. Po zložení kočík sám stojí.

    KLJOLXPRO

    Tabuľka dát

    Rok:
    2023
    Typ kolies:
    gumené
    Možnosť pripevnenia autosedačky:
    Áno ( pomocou adaptérov )
    Predné otáčacie kolesá:
    Áno ( s možnosťou zaaretovať )
    Počet kolies:
    štvorkolesové
    Typ kočíka:
    športový

    Špecifické referencie

    Produkt pridaný na porovnanie